Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stopt verkoop De Digitale Radio

  Ziggo is gestopt met de verkoop van De Digitale Radio. Het kabelbedrijf bood deze digitale radio-ontvanger tegen gereduceerd tarief aan.
  Jarco Kriek
  8 juni 2022
  comments 8
  Ziggo stopt verkoop De Digitale Radio

  De digitale radio-ontvanger die Ziggo voor 50 euro aanbod onder de naam De Digitale Radio is in Nederland ook te koop onder de eigen merknaam van fabrikant Quantis. Voor ongeveer 20 euro meer blijft de Quantis QE317 in veel elektronicazaken verkrijgbaar. Een woordvoerder van VodafoneZiggo bevestigt aan Totaal TV dat klanten van Ziggo De Digitale Radio niet meer kunnen bestellen via het kabelbedrijf.

   

  Digitale radio

  Ziggo begon enkele jaren geleden met de verkoop van deze radio-ontvanger om klanten een alternatief te bieden voor analoge radio toen deze vorm van radio op de Ziggo-kabel werd uitgefaseerd. De kabelaanbieder is inmiddels volledig overgeschakeld naar digitale kabelradio. Ziggo blijft de kopers van De Digitale Radio nog wel ondersteunen bij het verhelpen van defecten. Wie vanaf nu deze digitale radio-ontvanger wil kopen, kan bij diverse elektronicazaken terecht. Daar is de ontvanger verkrijgbaar onder de naam Quantis QE317: De Digitale Radio en de Quantis QE317 zijn volledig identiek.

  ZiggoVodafoneZiggodigitaalradioDe Digitale Radio

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)