Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stopt verkoop De Digitale Radio

  Ziggo is gestopt met de verkoop van De Digitale Radio. Het kabelbedrijf bood deze digitale radio-ontvanger tegen gereduceerd tarief aan.
  Jarco Kriek
  8 june 2022
  comments 8
  Ziggo stopt verkoop De Digitale Radio

  De digitale radio-ontvanger die Ziggo voor 50 euro aanbod onder de naam De Digitale Radio is in Nederland ook te koop onder de eigen merknaam van fabrikant Quantis. Voor ongeveer 20 euro meer blijft de Quantis QE317 in veel elektronicazaken verkrijgbaar. Een woordvoerder van VodafoneZiggo bevestigt aan Totaal TV dat klanten van Ziggo De Digitale Radio niet meer kunnen bestellen via het kabelbedrijf.

   

  Digitale radio

  Ziggo begon enkele jaren geleden met de verkoop van deze radio-ontvanger om klanten een alternatief te bieden voor analoge radio toen deze vorm van radio op de Ziggo-kabel werd uitgefaseerd. De kabelaanbieder is inmiddels volledig overgeschakeld naar digitale kabelradio. Ziggo blijft de kopers van De Digitale Radio nog wel ondersteunen bij het verhelpen van defecten. Wie vanaf nu deze digitale radio-ontvanger wil kopen, kan bij diverse elektronicazaken terecht. Daar is de ontvanger verkrijgbaar onder de naam Quantis QE317: De Digitale Radio en de Quantis QE317 zijn volledig identiek.

  ZiggoVodafoneZiggodigitaalradioDe Digitale Radio

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview