Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo storing Replay TV: terugkijken NPO 1 niet mogelijk

  Ziggo heeft last van een storing waardoor het terugkijken van zaterdagavond 27 november op NPO 1 uitgezonden programma’s niet mogelijk is.
  Jarco Kriek
  29 november 2021
  comments 5
  Ziggo storing Replay TV: terugkijken NPO 1 niet mogelijk

  Ziggo biedt bij de meeste zenders die aan klanten worden aangeboden Replay TV aan. Hiermee kunnen tot zeven dagen terug programma’s direct via de tv-gids worden teruggekeken. Programma’s die echter op zaterdagavond 27 november op NPO 1 zijn uitgezonden, kunnen door een storing niet teruggekeken worden.

   

  NPO Start

  Ziggo laat klanten op het eigen gebruikersforum weten dat het om een onherstelbare storing gaat. Het terugkijken van deze programma’s via Replay TV is dus nu en in de komende dagen niet meer mogelijk. Als alternatief noemt het kabelbedrijf het gratis terugkijken via NPO Start. Dit is de online terugkijkdienst van NPO. Ziggo-klanten die Mediabox XL of Mediabox Next gebruiken, kunnen een app installeren waardoor NPO Start op deze bruikleendecoders beschikbaar komt. Het kijken van NPO Start is natuurlijk ook op het NPO-platform via onder meer Smart TV-internettelevisie, tablet of mediaspeler mogelijk.

  ZiggoVodafoneZiggoNPOpublieke omroepNPO 1Replay TVterugkijkenstoring

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)