Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo storing Replay TV: terugkijken NPO 1 niet mogelijk

  Ziggo heeft last van een storing waardoor het terugkijken van zaterdagavond 27 november op NPO 1 uitgezonden programma’s niet mogelijk is.
  Jarco Kriek
  29 november 2021
  comments 5
  Ziggo storing Replay TV: terugkijken NPO 1 niet mogelijk

  Ziggo biedt bij de meeste zenders die aan klanten worden aangeboden Replay TV aan. Hiermee kunnen tot zeven dagen terug programma’s direct via de tv-gids worden teruggekeken. Programma’s die echter op zaterdagavond 27 november op NPO 1 zijn uitgezonden, kunnen door een storing niet teruggekeken worden.

   

  NPO Start

  Ziggo laat klanten op het eigen gebruikersforum weten dat het om een onherstelbare storing gaat. Het terugkijken van deze programma’s via Replay TV is dus nu en in de komende dagen niet meer mogelijk. Als alternatief noemt het kabelbedrijf het gratis terugkijken via NPO Start. Dit is de online terugkijkdienst van NPO. Ziggo-klanten die Mediabox XL of Mediabox Next gebruiken, kunnen een app installeren waardoor NPO Start op deze bruikleendecoders beschikbaar komt. Het kijken van NPO Start is natuurlijk ook op het NPO-platform via onder meer Smart TV-internettelevisie, tablet of mediaspeler mogelijk.

  ZiggoVodafoneZiggoNPOpublieke omroepNPO 1Replay TVterugkijkenstoring

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)