Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo storing Replay TV: terugkijken NPO 1 niet mogelijk

  Ziggo heeft last van een storing waardoor het terugkijken van zaterdagavond 27 november op NPO 1 uitgezonden programma’s niet mogelijk is.
  Jarco Kriek
  29 november 2021
  comments 5
  Ziggo storing Replay TV: terugkijken NPO 1 niet mogelijk

  Ziggo biedt bij de meeste zenders die aan klanten worden aangeboden Replay TV aan. Hiermee kunnen tot zeven dagen terug programma’s direct via de tv-gids worden teruggekeken. Programma’s die echter op zaterdagavond 27 november op NPO 1 zijn uitgezonden, kunnen door een storing niet teruggekeken worden.

   

  NPO Start

  Ziggo laat klanten op het eigen gebruikersforum weten dat het om een onherstelbare storing gaat. Het terugkijken van deze programma’s via Replay TV is dus nu en in de komende dagen niet meer mogelijk. Als alternatief noemt het kabelbedrijf het gratis terugkijken via NPO Start. Dit is de online terugkijkdienst van NPO. Ziggo-klanten die Mediabox XL of Mediabox Next gebruiken, kunnen een app installeren waardoor NPO Start op deze bruikleendecoders beschikbaar komt. Het kijken van NPO Start is natuurlijk ook op het NPO-platform via onder meer Smart TV-internettelevisie, tablet of mediaspeler mogelijk.

  ZiggoVodafoneZiggoNPOpublieke omroepNPO 1Replay TVterugkijkenstoring

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)