Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo storing Replay TV: terugkijken NPO 1 niet mogelijk

  Ziggo heeft last van een storing waardoor het terugkijken van zaterdagavond 27 november op NPO 1 uitgezonden programma’s niet mogelijk is.
  Jarco Kriek
  29 november 2021
  comments 5
  Ziggo storing Replay TV: terugkijken NPO 1 niet mogelijk

  Ziggo biedt bij de meeste zenders die aan klanten worden aangeboden Replay TV aan. Hiermee kunnen tot zeven dagen terug programma’s direct via de tv-gids worden teruggekeken. Programma’s die echter op zaterdagavond 27 november op NPO 1 zijn uitgezonden, kunnen door een storing niet teruggekeken worden.

   

  NPO Start

  Ziggo laat klanten op het eigen gebruikersforum weten dat het om een onherstelbare storing gaat. Het terugkijken van deze programma’s via Replay TV is dus nu en in de komende dagen niet meer mogelijk. Als alternatief noemt het kabelbedrijf het gratis terugkijken via NPO Start. Dit is de online terugkijkdienst van NPO. Ziggo-klanten die Mediabox XL of Mediabox Next gebruiken, kunnen een app installeren waardoor NPO Start op deze bruikleendecoders beschikbaar komt. Het kijken van NPO Start is natuurlijk ook op het NPO-platform via onder meer Smart TV-internettelevisie, tablet of mediaspeler mogelijk.

  ZiggoVodafoneZiggoNPOpublieke omroepNPO 1Replay TVterugkijkenstoring

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview