Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo strooit met gratis jaarabonnementen Film1

  Ziggo doet er alles aan om bestaande - en dus trouwe - klanten te behouden. Het kabelbedrijf deel nu zelfs ongevraagd extraatjes uit.
  Jarco Kriek
  29 mei 2023
  comments 5
  Ziggo strooit met gratis jaarabonnementen Film1
  Foto Getty Images

  Klanten die bellen naar hun provider kunnen – zeker bij Ziggo en KPN – een flinke korting ontvangen als ze hun abonnement met een contractvast termijn van twaalf maanden verlengen. Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo – en ook andere providers, zoals KPN – vindt het niet prettig dat openbaar wordt gesproken over deze mogeljkheid. Dergelijke contractverlengingen kosten de provider namelijk steeds meer geld.

   

  Film1

  Om de drang naar tussentijdse contractverlenging te verminderen is Ziggo nu meer dan ooit bezig met het proactief aanbieden van extraatjes. Dit in de hoop dat klanten met dergelijk kleinere cadeautjes geen behoefte meer hebben om hun abonnement met een hoge korting te verlengen. Zo krijgt een deel van de klanten – maar zeker niet allemaal – op dit moment ‘uit het niets’ een gratis jaarabonnement op filmzender Film1 aangeboden. Naast de vier lineaire kanalen kan ook gebruik worden gemaakt van het video on demand-platform via de bruikleendecoder en van het OTT-platform van de filmzender .

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieabonnementFilm1

  Reacties