Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo strooit weer met gratis premiumabonnementen

  In een nieuwe poging om bestaande klanten langer aan zich te binden lijkt Ziggo weer een groep klanten benaderd te hebben met het aanbod van een gratis Film1-abonnement.
  Jarco Kriek
  5 november 2022
  comments 16
  Ziggo strooit weer met gratis premiumabonnementen
  Foto Getty Images

  Ziggo voelt de hete adem van concurrenten als KPN en T-Mobile, die in steeds meer delen van het verzorgingsgebied van het kabelbedrijf tv en internet via glasvezel leveren. Juist in deze gebieden probeert Ziggo bestaande klanten langer vast te houden. Dit gebeurt onder meer door het verstrekken van gratis premiumabonnementen, zoals het eigen betaalkanaal Ziggo Sport Totaal of andere betaalzenders zoals ESPN en Film1.

   

  Film1

  Op internet verschijnen diverse meldingen dat Ziggo opnieuw een groep klanten heeft benaderd met een aanbod om gratis naar premiumcontent te kijken. Dit keer wordt een jaar lang gratis naar films en series kijken via Film1 aangeboden. In de voorgaande maanden benaderde Ziggo eveneens een groep klanten met een dergelijk aanbod.

  ZiggoVodafoneZiggoFilm1

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)