Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo strooit weer met gratis premiumabonnementen

  In een nieuwe poging om bestaande klanten langer aan zich te binden lijkt Ziggo weer een groep klanten benaderd te hebben met het aanbod van een gratis Film1-abonnement.
  Jarco Kriek
  5 november 2022
  comments 16
  Ziggo strooit weer met gratis premiumabonnementen
  Foto Getty Images

  Ziggo voelt de hete adem van concurrenten als KPN en T-Mobile, die in steeds meer delen van het verzorgingsgebied van het kabelbedrijf tv en internet via glasvezel leveren. Juist in deze gebieden probeert Ziggo bestaande klanten langer vast te houden. Dit gebeurt onder meer door het verstrekken van gratis premiumabonnementen, zoals het eigen betaalkanaal Ziggo Sport Totaal of andere betaalzenders zoals ESPN en Film1.

   

  Film1

  Op internet verschijnen diverse meldingen dat Ziggo opnieuw een groep klanten heeft benaderd met een aanbod om gratis naar premiumcontent te kijken. Dit keer wordt een jaar lang gratis naar films en series kijken via Film1 aangeboden. In de voorgaande maanden benaderde Ziggo eveneens een groep klanten met een dergelijk aanbod.

  ZiggoVodafoneZiggoFilm1

  Reacties

 1. TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)