Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo strooit weer met gratis premiumabonnementen

  In een nieuwe poging om bestaande klanten langer aan zich te binden lijkt Ziggo weer een groep klanten benaderd te hebben met het aanbod van een gratis Film1-abonnement.
  Jarco Kriek
  5 november 2022
  comments 16
  Ziggo strooit weer met gratis premiumabonnementen
  Foto Getty Images

  Ziggo voelt de hete adem van concurrenten als KPN en T-Mobile, die in steeds meer delen van het verzorgingsgebied van het kabelbedrijf tv en internet via glasvezel leveren. Juist in deze gebieden probeert Ziggo bestaande klanten langer vast te houden. Dit gebeurt onder meer door het verstrekken van gratis premiumabonnementen, zoals het eigen betaalkanaal Ziggo Sport Totaal of andere betaalzenders zoals ESPN en Film1.

   

  Film1

  Op internet verschijnen diverse meldingen dat Ziggo opnieuw een groep klanten heeft benaderd met een aanbod om gratis naar premiumcontent te kijken. Dit keer wordt een jaar lang gratis naar films en series kijken via Film1 aangeboden. In de voorgaande maanden benaderde Ziggo eveneens een groep klanten met een dergelijk aanbod.

  ZiggoVodafoneZiggoFilm1

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview