Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo strooit weer met hoge kortingen

  Ziggo probeert opnieuw met hoge welkomstbonussen nieuwe klanten aan zich te binden. De huidige bonus en korting is wel lager dan voorheen soms werd aangeboden.
  Jarco Kriek
  27 februari 2024
  comments 7
  Ziggo strooit weer met hoge kortingen
  Foto Getty Images

  Ziggo zit al enige tijd in de hoek waar de klappen vallen. Mede doordat het kabelbedrijf in de strijd met glasvezelproviders als KPN, Odido en Delta de minder goede kaarten in handen heeft, verliest Ziggo op dit moment iedere maand rond 10.000 klanten. Met hoge welkomstbonussen probeert Ziggo het aantal vertrekkende klanten enigszins te compenseren. Bestaande klanten krijgen deze hoge kortingen niet aangeboden. Wel is het mogelijk om – als zelf contact wordt opgenomen – een contractvrij abonnement met een lagere korting of gratis abonnementen van onder meet ESPN, Film1 en Ziggo Sport Totaal voor een bepaalde periode te verlengen.

   

  Tot 350 euro

  Ziggo biedt nieuwe klanten bij de huidige actie de keuze om zelf het voordeel te bepalen. Als eerste mogelijkheid wordt zes maanden 50 procent korting op het basis maandabonnement geboden. Wie dit aanbod minder bij zich vindt passen, kan ook kiezen voor een waardebon van bol.com met een waarde die kan oplopen tot maximaal 350 euro.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetkortingabonnementwelkomstkortingwelkomstbonus

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview