Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo test nieuwe Mediabox Next

  Ziggo test onder een kleine groep klanten een nieuwe bruikleendecoder die vergelijkbaar met de huidige Mediabox Next is.
  Jarco Kriek
  22 juni 2021
  comments 1
  Ziggo test nieuwe Mediabox Next

  Ziggo heeft op vragen van Tweakers aan de techsite bevestigd dat het een externe test onder een klein aantal klanten met een nieuwe decoder is begonnen. Een woordvoerder van het kabelbedrijf verklapt dat het om een nieuwe decoder met dezelfde functionaliteit als de huidige Mediabox Next gaat. Ziggo spreekt tegen de groep klanten die voor de test zijn benaderd over ‘de vernieuwde Mediabox Next’. Wie is benaderd en interesse heeft om de nieuwe decoder te testen, krijgt een exemplaar gedurende de testperiode in bruikleen. Wanneer de test is afgelopen en de nieuwe decoder voor alle Ziggo-klanten beschikbaar komt, kan op dit moment niet worden gezegd. In het geval van Mediabox Next duurde de testperiode meer dan een jaar.

   

  Hardware

  Ziggo wil alleen maar kwijt dat ‘de vernieuwde Mediabox Next’ andere hardwarecomponenten heeft en dat de verschillen met de huidige versie minimaal zijn. Verder heeft de nieuwe decoder dezelfde functionaliteit als de huidige Mediabox Next.

   

  Liberty Global

  Liberty Global – dat verantwoordelijk is voor de technische gang van zaken omtrent tv en internet bij Ziggo – heeft vorig jaar wel een nieuwe settopbox in Polen gelanceerd. Het gaat in dat geval om de 4K Mini TV Box. Ziggo ontkende tegen Totaal TV destijds dat het plannen had 4K Mini TV Box in Nederland te gaan gebruiken. In deze decoder is namelijk geen DVB-C tuner aanwezig. Het leveren van lineaire tv-zenders verloopt via deze decoder via IP. Het is onduidelijk of ‘de vernieuwde Mediabox Next’ een variant is van de in Polen gebruikte 4K Mini TV Box.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetbruikleendecoderMediabox Next

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)