Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo test nieuwe Mediabox Next

  Ziggo test onder een kleine groep klanten een nieuwe bruikleendecoder die vergelijkbaar met de huidige Mediabox Next is.
  Jarco Kriek
  22 june 2021
  comments 1
  Ziggo test nieuwe Mediabox Next

  Ziggo heeft op vragen van Tweakers aan de techsite bevestigd dat het een externe test onder een klein aantal klanten met een nieuwe decoder is begonnen. Een woordvoerder van het kabelbedrijf verklapt dat het om een nieuwe decoder met dezelfde functionaliteit als de huidige Mediabox Next gaat. Ziggo spreekt tegen de groep klanten die voor de test zijn benaderd over ‘de vernieuwde Mediabox Next’. Wie is benaderd en interesse heeft om de nieuwe decoder te testen, krijgt een exemplaar gedurende de testperiode in bruikleen. Wanneer de test is afgelopen en de nieuwe decoder voor alle Ziggo-klanten beschikbaar komt, kan op dit moment niet worden gezegd. In het geval van Mediabox Next duurde de testperiode meer dan een jaar.

   

  Hardware

  Ziggo wil alleen maar kwijt dat ‘de vernieuwde Mediabox Next’ andere hardwarecomponenten heeft en dat de verschillen met de huidige versie minimaal zijn. Verder heeft de nieuwe decoder dezelfde functionaliteit als de huidige Mediabox Next.

   

  Liberty Global

  Liberty Global – dat verantwoordelijk is voor de technische gang van zaken omtrent tv en internet bij Ziggo – heeft vorig jaar wel een nieuwe settopbox in Polen gelanceerd. Het gaat in dat geval om de 4K Mini TV Box. Ziggo ontkende tegen Totaal TV destijds dat het plannen had 4K Mini TV Box in Nederland te gaan gebruiken. In deze decoder is namelijk geen DVB-C tuner aanwezig. Het leveren van lineaire tv-zenders verloopt via deze decoder via IP. Het is onduidelijk of ‘de vernieuwde Mediabox Next’ een variant is van de in Polen gebruikte 4K Mini TV Box.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetbruikleendecoderMediabox Next

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP MasterChef Australië

  MasterChef Australië
  Net5 om 19:30 uur
  De deelnemers worden in deze aflevering getest op hun culinaire kennis en moeten veertien uitgestalde vleeswaren identificeren.

  TV-TIP Kopen zonder kijken

  Kopen zonder kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Kort nadat Eva en Pascal elkaar leerden kennen, raakte zij zwanger en trok ze bij hem in. Maar zijn flatje is te klein voor een gezin.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)