Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway breiden zenderaanbod uit met nieuwe muziekzender

  Diverse Nederlandse providers – waaronder Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway – breiden het zenderaanbod tijdelijk uit met de zender One World TV.
  Jarco Kriek
  4 july 2022
  comments 5
  Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway breiden zenderaanbod uit met nieuwe muziekzender

  One World TV is een muziekzender die tijdelijk bij meerdere providers in het digitale basisabonnement beschikbaar is of komt. T-Mobile plaatst de muziekzender de hele maand juli op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 18. Bij de meeste overige aanbieders wordt One World TV op kanaal 999 aangeboden. Providers Ziggo, T-Mobile, Tele2, Delta en Caiway geven One World TV lineair aan klanten door, en de muziekzender is ook beschikbaar via online tv-dienst Samsung TV Plus.

   

  Tomorrowland

  One World TV is een initiatief van de organisatie van dancefestijn Tomorrowland en mediabedrijf Dutchess Media. De content bestaat deze zomer uit beelden afkomstig van eerdere edities van het dancefestijn, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een van de belangrijkste van de wereld.

  One World TVTomorrowlandmuziektvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)