Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway breiden zenderaanbod uit met nieuwe muziekzender

  Diverse Nederlandse providers – waaronder Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway – breiden het zenderaanbod tijdelijk uit met de zender One World TV.
  Jarco Kriek
  4 juli 2022
  comments 5
  Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway breiden zenderaanbod uit met nieuwe muziekzender

  One World TV is een muziekzender die tijdelijk bij meerdere providers in het digitale basisabonnement beschikbaar is of komt. T-Mobile plaatst de muziekzender de hele maand juli op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 18. Bij de meeste overige aanbieders wordt One World TV op kanaal 999 aangeboden. Providers Ziggo, T-Mobile, Tele2, Delta en Caiway geven One World TV lineair aan klanten door, en de muziekzender is ook beschikbaar via online tv-dienst Samsung TV Plus.

   

  Tomorrowland

  One World TV is een initiatief van de organisatie van dancefestijn Tomorrowland en mediabedrijf Dutchess Media. De content bestaat deze zomer uit beelden afkomstig van eerdere edities van het dancefestijn, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een van de belangrijkste van de wereld.

  One World TVTomorrowlandmuziektvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)