Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway breiden zenderaanbod uit met nieuwe muziekzender

  Diverse Nederlandse providers – waaronder Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway – breiden het zenderaanbod tijdelijk uit met de zender One World TV.
  Jarco Kriek
  4 juli 2022
  comments 5
  Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway breiden zenderaanbod uit met nieuwe muziekzender

  One World TV is een muziekzender die tijdelijk bij meerdere providers in het digitale basisabonnement beschikbaar is of komt. T-Mobile plaatst de muziekzender de hele maand juli op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 18. Bij de meeste overige aanbieders wordt One World TV op kanaal 999 aangeboden. Providers Ziggo, T-Mobile, Tele2, Delta en Caiway geven One World TV lineair aan klanten door, en de muziekzender is ook beschikbaar via online tv-dienst Samsung TV Plus.

   

  Tomorrowland

  One World TV is een initiatief van de organisatie van dancefestijn Tomorrowland en mediabedrijf Dutchess Media. De content bestaat deze zomer uit beelden afkomstig van eerdere edities van het dancefestijn, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een van de belangrijkste van de wereld.

  One World TVTomorrowlandmuziektvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)