Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo toont Nederlands golftoernooi gratis aan klanten

  Ziggo-klanten kunnen de komende dagen zonder extra te betalen de belangrijkste momenten van het golftoernooi Dutch Open live volgen.
  Jarco Kriek
  16 september 2021
  comments 9
  Ziggo toont Nederlands golftoernooi gratis aan klanten
  Foto ProShots

  Dutch Open 2021 wordt tot en met zondag 19 september gespeeld op golfbaan Bernardus Golf in Cromvoirt. Ziggo Sport zendt vrijwel het gehele golftoernooi live uit. Een deel hiervan wordt uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14. Dit kanaal is exclusief voor alle Ziggo-klanten zonder extra kosten beschikbaar. Een ander deel wordt uitgezonden via het kanaal Ziggo Sport Golf. Om dit kanaal te kunnen kijken, is ook bij Ziggo het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Bij KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta, Caiway en andere distributeurs is altijd het Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig om naar de Ziggo Sport-kanalen – en dus nu ook Dutch Open golf – te kijken.

   

  Ziggo TV

  Aan het golftoernooi doen naast bekende internationale spelers ook een aantal minder bekendere Nederlandse golfspelers mee. Omdat in het weekend diverse andere sporten – zoals de buitenlandse voetbalcompetities Premier League, La Liga, Serie A en Ligue 1 – op de kanalen van Ziggo Sport worden uitgezonden, kunnen Ziggo-klanten Dutch Open golf op zaterdag en zondag live volgen via het kanaal Ziggo TV op voorkeuzekanaal 13. Ook dit kanaal wordt in HD-beeldkwaliteit aangeboden en kan door iedere Ziggo-klant zonder extra kosten bekeken worden.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaalgo;f

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)