Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo toont Nederlands golftoernooi gratis aan klanten

  Ziggo-klanten kunnen de komende dagen zonder extra te betalen de belangrijkste momenten van het golftoernooi Dutch Open live volgen.
  Jarco Kriek
  16 september 2021
  comments 9
  Ziggo toont Nederlands golftoernooi gratis aan klanten
  Foto ProShots

  Dutch Open 2021 wordt tot en met zondag 19 september gespeeld op golfbaan Bernardus Golf in Cromvoirt. Ziggo Sport zendt vrijwel het gehele golftoernooi live uit. Een deel hiervan wordt uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14. Dit kanaal is exclusief voor alle Ziggo-klanten zonder extra kosten beschikbaar. Een ander deel wordt uitgezonden via het kanaal Ziggo Sport Golf. Om dit kanaal te kunnen kijken, is ook bij Ziggo het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Bij KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta, Caiway en andere distributeurs is altijd het Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig om naar de Ziggo Sport-kanalen – en dus nu ook Dutch Open golf – te kijken.

   

  Ziggo TV

  Aan het golftoernooi doen naast bekende internationale spelers ook een aantal minder bekendere Nederlandse golfspelers mee. Omdat in het weekend diverse andere sporten – zoals de buitenlandse voetbalcompetities Premier League, La Liga, Serie A en Ligue 1 – op de kanalen van Ziggo Sport worden uitgezonden, kunnen Ziggo-klanten Dutch Open golf op zaterdag en zondag live volgen via het kanaal Ziggo TV op voorkeuzekanaal 13. Ook dit kanaal wordt in HD-beeldkwaliteit aangeboden en kan door iedere Ziggo-klant zonder extra kosten bekeken worden.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaalgo;f

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)