Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo toont Nederlands golftoernooi gratis aan klanten

  Ziggo-klanten kunnen de komende dagen zonder extra te betalen de belangrijkste momenten van het golftoernooi Dutch Open live volgen.
  Jarco Kriek
  16 september 2021
  comments 9
  Ziggo toont Nederlands golftoernooi gratis aan klanten
  Foto ProShots

  Dutch Open 2021 wordt tot en met zondag 19 september gespeeld op golfbaan Bernardus Golf in Cromvoirt. Ziggo Sport zendt vrijwel het gehele golftoernooi live uit. Een deel hiervan wordt uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14. Dit kanaal is exclusief voor alle Ziggo-klanten zonder extra kosten beschikbaar. Een ander deel wordt uitgezonden via het kanaal Ziggo Sport Golf. Om dit kanaal te kunnen kijken, is ook bij Ziggo het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Bij KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta, Caiway en andere distributeurs is altijd het Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig om naar de Ziggo Sport-kanalen – en dus nu ook Dutch Open golf – te kijken.

   

  Ziggo TV

  Aan het golftoernooi doen naast bekende internationale spelers ook een aantal minder bekendere Nederlandse golfspelers mee. Omdat in het weekend diverse andere sporten – zoals de buitenlandse voetbalcompetities Premier League, La Liga, Serie A en Ligue 1 – op de kanalen van Ziggo Sport worden uitgezonden, kunnen Ziggo-klanten Dutch Open golf op zaterdag en zondag live volgen via het kanaal Ziggo TV op voorkeuzekanaal 13. Ook dit kanaal wordt in HD-beeldkwaliteit aangeboden en kan door iedere Ziggo-klant zonder extra kosten bekeken worden.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaalgo;f

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)