Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo toont Nederlands golftoernooi gratis aan klanten

  Ziggo-klanten kunnen de komende dagen zonder extra te betalen de belangrijkste momenten van het golftoernooi Dutch Open live volgen.
  Jarco Kriek
  16 september 2021
  comments 9
  Ziggo toont Nederlands golftoernooi gratis aan klanten
  Foto ProShots

  Dutch Open 2021 wordt tot en met zondag 19 september gespeeld op golfbaan Bernardus Golf in Cromvoirt. Ziggo Sport zendt vrijwel het gehele golftoernooi live uit. Een deel hiervan wordt uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14. Dit kanaal is exclusief voor alle Ziggo-klanten zonder extra kosten beschikbaar. Een ander deel wordt uitgezonden via het kanaal Ziggo Sport Golf. Om dit kanaal te kunnen kijken, is ook bij Ziggo het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Bij KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta, Caiway en andere distributeurs is altijd het Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig om naar de Ziggo Sport-kanalen – en dus nu ook Dutch Open golf – te kijken.

   

  Ziggo TV

  Aan het golftoernooi doen naast bekende internationale spelers ook een aantal minder bekendere Nederlandse golfspelers mee. Omdat in het weekend diverse andere sporten – zoals de buitenlandse voetbalcompetities Premier League, La Liga, Serie A en Ligue 1 – op de kanalen van Ziggo Sport worden uitgezonden, kunnen Ziggo-klanten Dutch Open golf op zaterdag en zondag live volgen via het kanaal Ziggo TV op voorkeuzekanaal 13. Ook dit kanaal wordt in HD-beeldkwaliteit aangeboden en kan door iedere Ziggo-klant zonder extra kosten bekeken worden.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaalgo;f

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview