1. Nieuws

    Guus Meeuwis exclusief voor Ziggo in Ziggo Dome

    Guus Meeuwis is de opvolger van Sting, Ed Sheeran en Snow Patrol in de rij artiesten die deelnemen aan de Ziggo Music Session in het Ziggo Dome. Het concert vindt op 12 december plaats.
    Peter de Koning
    1 november 2018
    comments 1
    Guus Meeuwis exclusief voor Ziggo in Ziggo Dome
    Foto ANP

    Het is een intiem concert dat Guus Meeuwis op een podium midden in de zaal van het Ziggo Dome geeft. Rond het podium zijn banken opgesteld waar plaats is voor tweehonderd fans. Kaarten voor het concert van Guus Meeuwis onder de noemer Ziggo Music Session zijn niet te koop. Guus Meeuwis speelt met een kleine formatie vooral nummers van zijn nieuwe album.

     

    Exclusief voor Ziggo-klanten

    Alleen Ziggo-klanten maken kans op het bemachtigen van een toegangsbewijs voor Ziggo Music Session met Guus Meeuwis. Ze moeten een vraag insturen die zij altijd al aan de zanger hebben willen stellen. De fans met de leukste vragen krijgen toegang tot het exclusieve concert.

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • Trust Lino HD Soundbar

      Win de Trust Lino HD Soundbar

      Muziek kan goed klinken en er goed uitzien, dat bewijst de Trust Lino HD Soundbar met Bluetooth. Met hoge kwaliteit geluid in een stijlvol en strak design heeft deze soundbar het beste van beide. Totaal TV mag deze stijlvolle Bluetooth-soundbar twéé keer weggeven.

    TV-TIP Reizen Waes

    Reizen Waes
    NPO 3 om 20:25 uur
    Terwijl de gemiddelde toerist niet verder komt dan een rondje Reykjavik, wil Tom Waes koste wat het kost Mjóifjördur, het meest afgelegen dorpje van IJsland, bezoeken.

    TV-TIP Jurassic Park

    Jurassic Park
    SBS9 om 20:30 uur
    Na vijf jaar onderzoek staat miljardair John Hammond op het punt het grootste themapark ter wereld te openen: een dierentuin vol dinosaurussen. Aan de hand van een bloeddruppel, gevonden in een gefossiliseerde mug, hebben Hammond en zijn team het DNA van een dinosaurus gekloond en tientallen van deze prehistorische monsters opnieuw tot leven gebracht. Dat gaat al snel mis.

    Interview

    • Martin Freeman A Confession

      Martin Freeman

      A Confession

      Als politieman Steve Fulcher stelt Sherlock’s Martin Freeman alles in het werk om in A Confession een ontvoeringszaak tot een goed einde te brengen.
      Reacties0 reactie(s)