Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo trakteert klanten op gratis zenders en exclusieve series

  Ziggo probeert tijdens de kerstvakantie de huidige lockdown te verzachten met diverse gratis zenders en een uitgekiend aanbod van kerstfilms en volledige seizoenen van series.
  Jarco Kriek
  24 december 2021
  comments 5
  Ziggo trakteert klanten op gratis zenders en exclusieve series
  Foto Getty Images

  Ziggo levert tot 3 januari diverse zenders waarvoor normaal extra betaald dient te worden aan alle klanten. Het gaat onder meer om de zenders NPO 1 Extra HD, 192TV HD, TV538, TV Oranje en alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal. Verder heeft het kabelbedrijf het gratis video on demand-aanbod bij Movies & Series-abonnementsvormen uitgebreid met tientallen (kerst)films en volledige seizoenen van series. Het betaalaanbod van film die digitaal gehuurd kunnen worden, kan tot 9 januari bij diverse titels met extra korting worden gehuurd.

   

  Gratis concert

  Als afsluiting van de kerstperiode met diverse extraatjes biedt Ziggo alle klanten gratis op 8 januari een nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest aan. Bij dit concert zijn gastoptredens van Kenny B, Jeangu Macrooij, Ellen ten Damme en Layanya Alberto. Het concert is vanaf 19.30 uur op Ziggo TV Kanaal 13 te volgen.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiefilmsseriesZiggo Movies & Series

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)