Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo trakteert klanten op gratis zenders en exclusieve series

  Ziggo probeert tijdens de kerstvakantie de huidige lockdown te verzachten met diverse gratis zenders en een uitgekiend aanbod van kerstfilms en volledige seizoenen van series.
  Jarco Kriek
  24 december 2021
  comments 5
  Ziggo trakteert klanten op gratis zenders en exclusieve series
  Foto Getty Images

  Ziggo levert tot 3 januari diverse zenders waarvoor normaal extra betaald dient te worden aan alle klanten. Het gaat onder meer om de zenders NPO 1 Extra HD, 192TV HD, TV538, TV Oranje en alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal. Verder heeft het kabelbedrijf het gratis video on demand-aanbod bij Movies & Series-abonnementsvormen uitgebreid met tientallen (kerst)films en volledige seizoenen van series. Het betaalaanbod van film die digitaal gehuurd kunnen worden, kan tot 9 januari bij diverse titels met extra korting worden gehuurd.

   

  Gratis concert

  Als afsluiting van de kerstperiode met diverse extraatjes biedt Ziggo alle klanten gratis op 8 januari een nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest aan. Bij dit concert zijn gastoptredens van Kenny B, Jeangu Macrooij, Ellen ten Damme en Layanya Alberto. Het concert is vanaf 19.30 uur op Ziggo TV Kanaal 13 te volgen.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiefilmsseriesZiggo Movies & Series

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  TV-TIP Valerian and the City of a Thousand Planets

  Valerian and the City of a Thousand Planets
  RTL 7 om 20:30 uur
  In de 28e eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van Duizend Planeten'.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)