Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo trakteert klanten op gratis zenders en exclusieve series

  Ziggo probeert tijdens de kerstvakantie de huidige lockdown te verzachten met diverse gratis zenders en een uitgekiend aanbod van kerstfilms en volledige seizoenen van series.
  Jarco Kriek
  24 december 2021
  comments 5
  Ziggo trakteert klanten op gratis zenders en exclusieve series
  Foto Getty Images

  Ziggo levert tot 3 januari diverse zenders waarvoor normaal extra betaald dient te worden aan alle klanten. Het gaat onder meer om de zenders NPO 1 Extra HD, 192TV HD, TV538, TV Oranje en alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal. Verder heeft het kabelbedrijf het gratis video on demand-aanbod bij Movies & Series-abonnementsvormen uitgebreid met tientallen (kerst)films en volledige seizoenen van series. Het betaalaanbod van film die digitaal gehuurd kunnen worden, kan tot 9 januari bij diverse titels met extra korting worden gehuurd.

   

  Gratis concert

  Als afsluiting van de kerstperiode met diverse extraatjes biedt Ziggo alle klanten gratis op 8 januari een nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest aan. Bij dit concert zijn gastoptredens van Kenny B, Jeangu Macrooij, Ellen ten Damme en Layanya Alberto. Het concert is vanaf 19.30 uur op Ziggo TV Kanaal 13 te volgen.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiefilmsseriesZiggo Movies & Series

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)