Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo trakteert ook klanten KPN, Odido, Delta en andere providers op gratis voetbal

  De komende dagen geeft Ziggo klanten van alle overige providers en cordcutters de mogelijkheid om gratis naar de bekerfinales van Europese competities te kijken.
  Jarco Kriek
  22 mei 2024
  comments 1
  Ziggo trakteert ook klanten KPN, Odido, Delta en andere providers op gratis voetbal

  Ziggo gaat de nieuwe werkelijkheid voor het Europese clubvoetbal onder UEFA competitievlag testen door alle Nederlanders – en dus ook klanten van concurrerende providers als KPN, Odido en Delta – online twee bekerfinales van voetbalcompetities van Europese landen aan te bieden. Als eerste wordt zaterdag 25 mei vanaf 15.00 uur de Engelse FA Cup finale tussen Manchester City en Manchester United uitgezonden. Later op de dag is vanaf 20.00 uur de Duitse bekerfinale tussen Bayern Leverkusen en FC Kaiserslautern live te bekijken.

   

  Online

  Alle Ziggo-klanten kunnen zonder extra kosten beide wedstrijden zowel lineair als online live volgen. Dit ligt anders voor klanten van andere providers. Voor het lineair kijken moet deze groep Nederlanders een aanvullend abonnement hebben van Ziggo Sport Totaal. Online kan iedere Nederlander gratis kijken via de Ziggo GO-app. Om toegang tot deze sportcontent te krijgen, moet wel eerst een gratis Ziggo Sport Free-account worden aangemaakt. Als dit al is gedaan, is er voor het kijken van deze wedstrijden geen nieuw account nodig.

  ZiggoZiggo SportZiggo Sport FreeVodafoneZiggovoetbal

  Reacties