Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert eigen decoders

  Nadat Ziggo eerder een update voor Mediabox Next Mini uitbracht, is het dit keer de beurt aan de meest gebruikte bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL
  Jarco Kriek
  21 juli 2022
  comments 1
  Ziggo verbetert eigen decoders

  Het gaat bij zowel de Mediabox Next als de Mediabox XL om een update naar firmwareversie 4.41. Hierin zijn diverse verbeteringen doorgevoerd die vergelijkbaar zijn met de verbeteringen die eerder bij de Next Mini werden aangebracht. Dit zijn onder meer toegankelijkheidsverbeteringen zoals gebarentaal en de mogelijkheid om de tv-gids te kunnen vergroten via het instellingenmenu.

   

  Streamingdiensten

  De bruikleendecoders van Ziggo zijn daarnaast verder geoptimaliseerd voor direct gebruik van streamingdiensten. Zo is een nieuwe versie van de app voor Prime Video in de nieuwe firmware aanwezig. Voor de bingewatchers is daarnaast het opnemen van content via de optie serie-opname vereenvoudigd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiebruikleendecoderMediaboxdecoderfirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview