Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert eigen decoders

  Nadat Ziggo eerder een update voor Mediabox Next Mini uitbracht, is het dit keer de beurt aan de meest gebruikte bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL
  Jarco Kriek
  21 juli 2022
  comments 1
  Ziggo verbetert eigen decoders

  Het gaat bij zowel de Mediabox Next als de Mediabox XL om een update naar firmwareversie 4.41. Hierin zijn diverse verbeteringen doorgevoerd die vergelijkbaar zijn met de verbeteringen die eerder bij de Next Mini werden aangebracht. Dit zijn onder meer toegankelijkheidsverbeteringen zoals gebarentaal en de mogelijkheid om de tv-gids te kunnen vergroten via het instellingenmenu.

   

  Streamingdiensten

  De bruikleendecoders van Ziggo zijn daarnaast verder geoptimaliseerd voor direct gebruik van streamingdiensten. Zo is een nieuwe versie van de app voor Prime Video in de nieuwe firmware aanwezig. Voor de bingewatchers is daarnaast het opnemen van content via de optie serie-opname vereenvoudigd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiebruikleendecoderMediaboxdecoderfirmware-update

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)