Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert eigen decoders

  Nadat Ziggo eerder een update voor Mediabox Next Mini uitbracht, is het dit keer de beurt aan de meest gebruikte bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL
  Jarco Kriek
  21 july 2022
  comments 1
  Ziggo verbetert eigen decoders

  Het gaat bij zowel de Mediabox Next als de Mediabox XL om een update naar firmwareversie 4.41. Hierin zijn diverse verbeteringen doorgevoerd die vergelijkbaar zijn met de verbeteringen die eerder bij de Next Mini werden aangebracht. Dit zijn onder meer toegankelijkheidsverbeteringen zoals gebarentaal en de mogelijkheid om de tv-gids te kunnen vergroten via het instellingenmenu.

   

  Streamingdiensten

  De bruikleendecoders van Ziggo zijn daarnaast verder geoptimaliseerd voor direct gebruik van streamingdiensten. Zo is een nieuwe versie van de app voor Prime Video in de nieuwe firmware aanwezig. Voor de bingewatchers is daarnaast het opnemen van content via de optie serie-opname vereenvoudigd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiebruikleendecoderMediaboxdecoderfirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)