Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert eigen decoders

  Nadat Ziggo eerder een update voor Mediabox Next Mini uitbracht, is het dit keer de beurt aan de meest gebruikte bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL
  Jarco Kriek
  21 juli 2022
  comments 1
  Ziggo verbetert eigen decoders

  Het gaat bij zowel de Mediabox Next als de Mediabox XL om een update naar firmwareversie 4.41. Hierin zijn diverse verbeteringen doorgevoerd die vergelijkbaar zijn met de verbeteringen die eerder bij de Next Mini werden aangebracht. Dit zijn onder meer toegankelijkheidsverbeteringen zoals gebarentaal en de mogelijkheid om de tv-gids te kunnen vergroten via het instellingenmenu.

   

  Streamingdiensten

  De bruikleendecoders van Ziggo zijn daarnaast verder geoptimaliseerd voor direct gebruik van streamingdiensten. Zo is een nieuwe versie van de app voor Prime Video in de nieuwe firmware aanwezig. Voor de bingewatchers is daarnaast het opnemen van content via de optie serie-opname vereenvoudigd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiebruikleendecoderMediaboxdecoderfirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)