Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert eigen IPTV-decoder

  Ziggo rolt vanaf vandaag firmwareversie 4.41 uit voor de IPTV-decoder Next Mini. Met deze Mediabox kan alleen online gekeken worden.
  Jarco Kriek
  12 juli 2022
  comments 2
  Ziggo verbetert eigen IPTV-decoder

  De nieuwe, verbeterde firmware werd een week geleden in eerste instantie beschikbaar gesteld aan gebruikers van de Mediabox Next Mini in Limburg en Noord-Brabant. Vandaag is Ziggo begonnen met de gefaseerde uitrol van de firmware in de overige delen van het verzorgingsgebied. Een gefaseerde uitrol betekent dat niet iedere gebruiker van de Next Mini op hetzelfde moment beschikking krijgt over de verbeteringen. Het kan enkele dagen tot een week duren voordat ieder exemplaar van Next Mini de nieuwe firmware heeft ontvangen. De installatie van de nieuwe firmware vindt automatisch plaats.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

   

  Onderstaand enkele voorbeelden van verbeteringen en nieuwe functies die beschikbaar zijn in versie 4.41 voor de Next Mini.

   

  • Stembesturing voor je Kijklijst
   De Kijklijst open je nu simpel met het commando 'Kijklijst'. Ook kun je geselecteerde programma's makkelijk toevoegen aan de Kijklijst met het commando 'Voeg toe' of 'Voeg toe aan mijn kijklijst'.
  • Amazon Prime Video content in je 'Verder kijken' menu
   Heb je een film of serie gestart van Prime Video via de zoekfunctie van de Mediabox, maar nog niet afgekeken? Dan wordt deze nu ook getoond in het hoofdmenu in de 'Verder kijken' rij. 
  • Nieuwe menu indeling
   Versie 4.41 brengt een nieuw submenu met zich mee. in het menu van 'INSTELLINGEN'(tandwiel) vind je vanaf nu 'TOEGANG FACILITEITEN'. Hier vind je onder meer de instellingen voor hoog contrast en de vergrote tv-gids. 
  • Standaard instelling bij serieopname aangepast
   Vanaf 4.41 worden bij het inplannen van een serieopname alle beschikbare afleveringen opgenomen. 
  • Ondertiteling bij Movies & Series
   Bij Movies & Series is de ondertiteling nu scherper en zonder zwarte achtergrond.
  • Betere afhandeling van programma's die opgedeeld zijn
   Soms wordt een programma opgedeeld in twee delen wanneer er een ander kort programma tussendoor komt. Bij opnames van deze programma's werden niet altijd beide delen opgenomen. Dat is nu opgelost. Ook al wordt een programma in twee delen getoond in de tv-gids, in je opnames zie je één volledige opname.
  • Verdere optimalisatie van het apps platform
   Er zijn optimalisaties doorgevoerd voor alle zogeheten non-native apps. Dat zijn alle apps behalve Netflix, YouTube (kids) en Amazon Prime Video.
  • Nieuwe versie Amazon Prime Video app
   Met deze nieuwere versie start de app sneller op en geniet je eerder van al je favorieten Prime shows.

   

  Bugfixes

  Overige verbeteringen en bugfixes

   

  • In bepaalde gevallen was de 'Bepaal je volume' instelling niet zichtbaar.
  • Bij de Dolby instelling 'Multichannel PCM' is het geluid van de Videoland app nu vloeiend.
  • In uitzonderlijke gevallen gaf de Mediabox incorrect een melding weer dat de batterijen van de afstandsbediening bijna leeg waren. Dit komt niet meer voor.
  • Wanneer je de serieopname vanuit het hoofdmenu opent, kun je in de lijst afleveringen de opnames vanaf versie 4.40 direct verwijderen.
  • Na het gebruik van de radio kun je nu ook weer YouTube casten.
  • In het verder-kijken-menu wordt nu de Amazon Prime Video content getoond.
  ZiggoVodafoneZiggoNext Minibruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Win stapels
  dvd's en Blu-ray's

  Stapel's dvd's en Blu-rays

  Interview

  • *

   Janny van der Heijden

   Heel Holland Bakt

   Zó lang in hetzelfde programma, ja, dan maak je nogal wat mee. Heel Holland Bakt-veteraan Janny van der Heijden (68) blikt aan de vooravond van het tiende seizoen terug én vooruit. “Ik ben altijd de klos bij André.”
   Reacties0 reactie(s)