Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert Mediabox Next en Next Mini

  Ziggo heeft nieuwe firmware uitgebracht voor de twee belangrijkste en meest gebruikte bruikleendecoders, de Mediabox Next en Next Mini.
  Jarco Kriek
  29 november 2023
  comments 2
  Ziggo verbetert Mediabox Next en Next Mini

  Het gaat hierbij om firmwareversie 5.06 die deze week aan gebruikers in Limburg en Noord-Brabant wordt geleverd. De overige Ziggo-klanten die deze bruikleendecoders gebruiken, krijgen volgende week de beschikking over de nieuwe firmware. Onder meer verbeteringen aan de wifi-functionaliteit en aanpassingen in de GUI (Graphic User Interface) zijn in de nieuwe firmware doorgevoerd. Ook zijn diverse door gebruikers gemelde bugs in de firmware opgelost, zo laat Ziggo weten.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  Ziggo specificeert een deel van de aanpassingen in firmwareversie 5.06 als volgt:

   

  • Onder bepaalde omstandigheden kon de afstandsbediening kort niet werken nadat deze een firmware-update had ontvangen, bij versie 5.06 komt dit niet meer voor
  • De Disney+ app loopt niet meer vast
  • Verschillende stabiliteitsverbeteringen voor Netflix
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderMediabox NextNext Minifirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)