Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert Mediabox Next en Next Mini gefaseerd

  Ziggo heeft nieuwe firmware voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini openbaar gemaakt. Gebruikers worden gefaseerd naar de nieuwe versie overgezet.
  Jarco Kriek
  4 oktober 2023
  comments 0
  Ziggo verbetert Mediabox Next en Next Mini gefaseerd

  De Ziggo-Updates/Alles-over-de-Ziggo-software-update-5-05-van-de-Mediabox-Next/ba-p/681198">nieuwe firmware voor Mediabox Next en Next Mini heeft van Ziggo versie 5.05 meegekregen. Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd bij deze 4K-bruikleendecoders. Ook zijn diverse bugfixes doorgevoerd. De nieuwe firmware wordt gefaseerd naar gebruikers van deze bruikleendecoders uitgespeeld. Ziggo-klanten in Noord-Brabant en Limburg krijgen vandaag de beschikking over de nieuwe firmware. Als dit goed verloopt, krijgen alle andere Ziggo-klanten die deze decoders gebruiken de nieuwe firmware vanaf 11 oktober geleverd. Zij hoeven hiervoor niets te doen. De nieuwe firmware wordt door het kabelbedrijf automatisch naar de decoders verstuurd en daarna geïnstalleerd.

   

  Wat is er gewijzigd?

  Ziggo heeft in firmwareversie 5.05 de volgende wijzigingen aan de functionaliteit van Mediabox Next en Next Mini doorgevoerd.

   

  • Gestarte films en series uit Amazon Prime Video zichtbaar onder 'Verder kijken'. Vanaf nu zie je ook de gestarte films en series uit apps onder 'Verder kijken' in het hoofdmenu. Dit wordt alleen zichtbaar als je bent ingelogd in de app van Amazone Prime Video. Daarbij dien je de gepersonaliseerde aanbevelingen te hebben ingeschakeld in de app.
  • Terugkijk-icoon nu ook beschikbaar voor toekomstige programma's. In de tv-gids kun je nu van tevoren zien welke programma’s beschikbaar komen om terug te kunnen kijken. Deze zijn herkenbaar door het licht grijze terugkijk-icoon.
  • Alle geluidssporen zichtbaar. Vanaf nu zijn alle beschikbare geluidssporen zichtbaar. Als voorbeeld: voorheen als je Dolby had ingeschakeld en op een zender met Dolby keek naar de beschikbare geluidssporen, dan was alleen een Dolby en een ‘gesproken ondertiteling’ geluidsspoor zichtbaar. Na de wijziging is ook de Stereo geluidsspoor zichtbaar.
  • Zoeken verbeterd. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd om zoekresultaten relevanter te maken. Wanneer je zoekt op een naam, dan zullen programma titels met die naam eerst worden getoond en daarna pas films en series met een acteur of actrice overeenkomstig met de zoekopdracht.
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieMediabox NextNext Minifirmwarefirmware-updatedecoderbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)