Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo verbetert Mediabox Next opnieuw

    Ziggo blijft constant bezig met het verbeteren van de premium bruikleendecoder Mediabox Next. Dit gebeurt door het uitbrengen van nieuwe firmware.
    Jarco Kriek
    27 januari 2021
    comments 9
    Ziggo verbetert Mediabox Next opnieuw

    Alle gebruikers van de 4K Ultra HD (UHD) Ziggo Mediabox Next hebben op dit moment of krijgen in de komende dagen de beschikking over firnwareversie 4.29. Ziggo heeft hierin meerdere verbeteringen doorgevoerd die de gebruikersvriendelijkheid moeten verbeteren. Zo blijft een melding constant in het beeld zichtbaar als het batterijniveau van de afstandsbediening laag is. Deze melding verdwijnt pas als de batterijen vervangen zijn. Een belangrijkere verbetering vindt plaats in het snelmenu waardoor enkele veel gebruikte instellingen overzichtelijker in beeld worden gebracht.

     

    Ziggo luistert naar gebruikers

    Naast verbeteringen zijn ook enkele door Mediabox Next-gebruikers gemelde bugs in de nieuwe firmware opgelost. Het gaat hierbij onder meer om bugfixes bij gebruik van Netflix, de tv-gids, het verwijderen van afleveringen van opgenomen series en verkeerde weergave binnen het menu.

     

    Automatische installatie

    Gebruikers van Mediabox Next hoeven zelf niets te doen om gebruik van de nieuwe firmware te maken. Ziggo stuurt in de nachtelijke uren de nieuwe firmware naar de decoder. Daarna volgt direct de installatie.

     

    Meer weten over Mediabox? Lees hier eerdere artikelen over deze Ziggo-decodeer.

    ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieMediabox Nextbruikleendecodertv-decoderfirmwarefirmware-updateupdate

    Reacties

  1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

    EK Wielrennen Mannen
    NPO 1 om 13:10 uur
    Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

    TV-TIP The Jungle Book

    The Jungle Book
    Net5 om 20:00 uur
    Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

    Interview

    • *

      Harm Edens

      Dit Was Het Nieuws

      Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
      Reacties0 reactie(s)