Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert nieuwste gigabitinternetmodem

  Ziggo brengt later deze maand een firmware-update uit voor de nieuwe gigabit internetmodem van fabrikant Sagemcom.
  Jarco Kriek
  8 september 2023
  comments 0
  Ziggo verbetert nieuwste gigabitinternetmodem

  Ziggo bevestigt op het eigen forum dat het kabelbedrijf op 19 september nieuwe firmware gaat versturen naar de internetmodems van fabrikant Sagemcom. Deze firmware wordt automatisch in het nieuwe modem geïnstalleerd. De nieuwe firmware heeft volgens het kabelbedrijf versienummer LG-RDK6.9.35-2302.6.

   

  Problemen

  De problemen met deze internetmodem stammen uit juli. Ziggo omschreef de geconstateerde problemen als volgt: “Sinds enkele dagen staat er een ticket open voor dit probleem. Het gaat om verbrekende verbindingen van specifieke applicaties of spellen terwijl de rest van de apparaten/verbinding blijft werken zonder onderbreking. Voor zover we zien worden alleen 'bepaalde TCP' sessies verbroken. Dit kan je merken doordat het spel of applicatie geen connectie meer heeft of aangeeft dat er een onderbreking is. In de meeste gevallen komt de verbinding weer terug omdat de applicatie of spel de connectie opnieuw opbouwt.” Vanwege de problemen werd bij een aantal internetmodems een downgrade naar een eerdere firmware uitgevoerd.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetmodemgigabitfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview