Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert nieuwste gigabitinternetmodem

  Ziggo brengt later deze maand een firmware-update uit voor de nieuwe gigabit internetmodem van fabrikant Sagemcom.
  Jarco Kriek
  8 september 2023
  comments 0
  Ziggo verbetert nieuwste gigabitinternetmodem

  Ziggo bevestigt op het eigen forum dat het kabelbedrijf op 19 september nieuwe firmware gaat versturen naar de internetmodems van fabrikant Sagemcom. Deze firmware wordt automatisch in het nieuwe modem geïnstalleerd. De nieuwe firmware heeft volgens het kabelbedrijf versienummer LG-RDK6.9.35-2302.6.

   

  Problemen

  De problemen met deze internetmodem stammen uit juli. Ziggo omschreef de geconstateerde problemen als volgt: “Sinds enkele dagen staat er een ticket open voor dit probleem. Het gaat om verbrekende verbindingen van specifieke applicaties of spellen terwijl de rest van de apparaten/verbinding blijft werken zonder onderbreking. Voor zover we zien worden alleen 'bepaalde TCP' sessies verbroken. Dit kan je merken doordat het spel of applicatie geen connectie meer heeft of aangeeft dat er een onderbreking is. In de meeste gevallen komt de verbinding weer terug omdat de applicatie of spel de connectie opnieuw opbouwt.” Vanwege de problemen werd bij een aantal internetmodems een downgrade naar een eerdere firmware uitgevoerd.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetmodemgigabitfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)