Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert online kijken tv-zenders

  Ziggo heeft verbeteringen doorgevoerd bij het online platform Ziggo GO. Met een app voor deze dienst kan de abonnee online naar tv- en videocontent kijken.
  Jarco Kriek
  3 mei 2023
  comments 2
  Ziggo verbetert online kijken tv-zenders
  Foto Getty Images

  Nadat Ziggo eerder al de firmware van Mediabox Next en Next Mini naar versie 5 had opgewaardeerd, is dit nu ook deels het geval bij de apps van het online platform Ziggo GO. Zo is de update naar de 5.01 versie voor Apple iOS inmiddels in de appstore beschikbaar. Ook voor andere apparaten is een update onderweg.

   

  Ziggo GO TV

  Ook gebruikers van de Ziggo GO TV App voor Android TV kunnen binnenkort een nieuwe update verwachten. Liberty Global – voor de helft eigenaar van VodafoneZiggo waarvan Ziggo onderdeel is – heeft voor andere Europese landen waar het bedrijf actief is onder de merknaam UPC inmiddels versie 5.01 voor Android TV OS uitgebracht. Liberty Global is binnen VodafoneZiggo technisch verantwoordelijk voor het bedrijfsonderdeel Ziggo. Ziggo-klanten die de app voor Android TV OS gebruiken, klagen op dit moment over het herhaaldelijk opnieuw te moeten inloggen.

   

  Vernieuwingen

  Ziggo benoemt bij Ziggo GO voor het Apple iOS-platform onder meer de onderstaande vernieuwingen en bugfixes.

   

  • Voor sommige klanten crashte de Ziggo GO app op de iPad na enige tijd wanneer zij een live tv programma hadden opgestart via het 'TV Kijken' menu. Dit is opgelost.
  • We hebben verbeteringen doorgevoerd voor 'Verder kijken'.
  • Aanbevelingen zijn verder geoptimaliseerd.
  • Sommige klanten zagen een dubbele programmering in de TV Gids (kolom weergave). Ook dat is opgelost.
  • Diverse bugfixes.
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOonlimetvtelevisieappupdatefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview