Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert online tv-dienst Ziggo GO

  Een groeiend aantal Nederlanders maakt gebruik van online diensten van providers als Ziggo, KPN en T-Mobile. Deze verbeteren dan ook regelmatig deze diensten.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 5
  Ziggo verbetert online tv-dienst Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft vandaag een update beschikbaar gesteld voor de online tv-dienst Ziggo GO. De update is beschikbaar voor tablets, smartphones, mediaspelers en Smart TV's. De update is er voor de platformen Android/Android TV (versie 4.46.6219), tvOS/Apple TV/Fire Stick (versie 4.46.6215) en iOS/iPadOS (versie 4.46.6214). Eerder deze week bracht Ziggo al firmwareversie 4.46 voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini uit.

   

  Aanpassingen

  In de nieuwe versie van Ziggo GO zijn onder meer de volgende wijzigingen doorgevoerd.

   

  • Spontane crashes zijn opgelost (Android).
  • Telkens opnieuw moeten inloggen is opgelost.
  • Diverse prestatieverbeteringen en bugfixes.
  ZIggoVodafoneZiggoZiggo GOonlinetvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)