Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert online tv-dienst Ziggo GO

  Een groeiend aantal Nederlanders maakt gebruik van online diensten van providers als Ziggo, KPN en T-Mobile. Deze verbeteren dan ook regelmatig deze diensten.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 5
  Ziggo verbetert online tv-dienst Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft vandaag een update beschikbaar gesteld voor de online tv-dienst Ziggo GO. De update is beschikbaar voor tablets, smartphones, mediaspelers en Smart TV's. De update is er voor de platformen Android/Android TV (versie 4.46.6219), tvOS/Apple TV/Fire Stick (versie 4.46.6215) en iOS/iPadOS (versie 4.46.6214). Eerder deze week bracht Ziggo al firmwareversie 4.46 voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini uit.

   

  Aanpassingen

  In de nieuwe versie van Ziggo GO zijn onder meer de volgende wijzigingen doorgevoerd.

   

  • Spontane crashes zijn opgelost (Android).
  • Telkens opnieuw moeten inloggen is opgelost.
  • Diverse prestatieverbeteringen en bugfixes.
  ZIggoVodafoneZiggoZiggo GOonlinetvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)