Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert Ziggo GO met update: problemen iPad, iPhone en Apple TV voorbij

  Met een update voor zowel de app voor mobiele apparaten als voor online mediaspelers en Smart TV's moet de problemen met Ziggo GO tot het verleden behoren.
  Jarco Kriek
  18 juli 2023
  comments 0
  Ziggo verbetert Ziggo GO met update: problemen iPad, iPhone en Apple TV voorbij
  Foto Getty Images

  De update van Ziggo GO werd al eerder door het kabelbedrijf aangekondigd. Gebruikers van Ziggo GO op Apple-apparaten klaagden al enige tijd over problemen met het kijken naar commerciële zenders van RTL Nederland en Talpa. Door deze problemen ging het beeld vaak op zwart als op zenders van deze mediagroepen reclame werd uitgezonden. Ziggo liet op het eigen community forum weten dat het de mogelijke oorzaak van het probleem had gevonden. Het plaatste ook een workaround online, waarmee gebruikers van Ziggo GO met enkele handmatige handelingen toch enige tijd zonder problemen verder konden kijken.

   

  Update

  Dat de update juist nu komt, is geen verrassing. Ziggo bracht onlangs nieuwe firmware uit voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. In vrijwel alle gevallen brengt het kabelbedrijf de week daarna een update uit voor de Ziggo GO-app. Dit komt omdat deze platforms aan elkaar verwant zijn.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlinefirmwarefirmware-updatesoftwareapp

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview