Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert Ziggo GO met update: problemen iPad, iPhone en Apple TV voorbij

  Met een update voor zowel de app voor mobiele apparaten als voor online mediaspelers en Smart TV's moet de problemen met Ziggo GO tot het verleden behoren.
  Jarco Kriek
  18 juli 2023
  comments 0
  Ziggo verbetert Ziggo GO met update: problemen iPad, iPhone en Apple TV voorbij
  Foto Getty Images

  De update van Ziggo GO werd al eerder door het kabelbedrijf aangekondigd. Gebruikers van Ziggo GO op Apple-apparaten klaagden al enige tijd over problemen met het kijken naar commerciële zenders van RTL Nederland en Talpa. Door deze problemen ging het beeld vaak op zwart als op zenders van deze mediagroepen reclame werd uitgezonden. Ziggo liet op het eigen community forum weten dat het de mogelijke oorzaak van het probleem had gevonden. Het plaatste ook een workaround online, waarmee gebruikers van Ziggo GO met enkele handmatige handelingen toch enige tijd zonder problemen verder konden kijken.

   

  Update

  Dat de update juist nu komt, is geen verrassing. Ziggo bracht onlangs nieuwe firmware uit voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. In vrijwel alle gevallen brengt het kabelbedrijf de week daarna een update uit voor de Ziggo GO-app. Dit komt omdat deze platforms aan elkaar verwant zijn.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlinefirmwarefirmware-updatesoftwareapp

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)