Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert Ziggo GO met update: problemen iPad, iPhone en Apple TV voorbij

  Met een update voor zowel de app voor mobiele apparaten als voor online mediaspelers en Smart TV's moet de problemen met Ziggo GO tot het verleden behoren.
  Jarco Kriek
  18 juli 2023
  comments 0
  Ziggo verbetert Ziggo GO met update: problemen iPad, iPhone en Apple TV voorbij
  Foto Getty Images

  De update van Ziggo GO werd al eerder door het kabelbedrijf aangekondigd. Gebruikers van Ziggo GO op Apple-apparaten klaagden al enige tijd over problemen met het kijken naar commerciële zenders van RTL Nederland en Talpa. Door deze problemen ging het beeld vaak op zwart als op zenders van deze mediagroepen reclame werd uitgezonden. Ziggo liet op het eigen community forum weten dat het de mogelijke oorzaak van het probleem had gevonden. Het plaatste ook een workaround online, waarmee gebruikers van Ziggo GO met enkele handmatige handelingen toch enige tijd zonder problemen verder konden kijken.

   

  Update

  Dat de update juist nu komt, is geen verrassing. Ziggo bracht onlangs nieuwe firmware uit voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. In vrijwel alle gevallen brengt het kabelbedrijf de week daarna een update uit voor de Ziggo GO-app. Dit komt omdat deze platforms aan elkaar verwant zijn.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlinefirmwarefirmware-updatesoftwareapp

  Reacties