Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: verhoging internet upload na onderzoek afgestemd op verbruik klanten

  Ziggo gaat in mei de maximale uploadsnelheid bij zowel het particuliere als zakelijk abonnement verhogen. Dit leidt tot verontwaardiging bij een deel van de klanten.
  Jarco Kriek
  3 februari 2023
  comments 4
  Ziggo: verhoging internet upload na onderzoek afgestemd op verbruik klanten

  Hoewel de nieuwe aangekondigde uploadsnelheid bij internetabonnementen voor het gros van de consumenten bij Ziggo voldoende is, wordt toch over de snelheidsverhoging geklaagd. Dit gebeurt vooral op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf. Daarbij wordt de uploadsnelheid vaak vergeleken met de symmetrische snelheid die internetaanbieders als KPN, T-Mobile, Delta en Caiway leveren via de glasvezelnetwerken van KPN NetwerkNL/Glaspoort, Delta Fiber en Open Dutch Fiber. Deze glasvezelnetwerken worden in rap tempo uitgerold in het verzorgingsgebied van het Ziggo-netwerk van VodafoneZiggo. Hierdoor wordt de keuze van de consument en de concurrentie voor Ziggo groter.

   

  Verbruik

  Na diverse vragen van klanten heeft Ziggo op het forum uitleg gegeven over de aanpassing van de internetsnelheden die in mei gaat plaatsvinden. Het kabelbedrijf zegt de nieuwe uploadsnelheid op basis van onderzoek bepaald te hebben. “We onderzoeken en meten jaarlijks hoe het gebruik van zowel up- als downloadsnelheid zich ontwikkelt. Hierbij kijken we dus ook naar het gemiddelde gebruik. Op basis daarvan bepalen we welke nieuwe snelheden voor onze klanten nodig zijn”, zo laat een moderator weten na navraag binnen de eigen organisatie.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheidupload

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)