Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verhoogt internetsnelheden

  Ziggo maakt veel particuliere en zakelijke klanten blij: het telecombedrijf verhoogt vanaf 1 juli de internetsnelheden.
  Gijsbert de Fokkert
  22 april 2022
  comments 0
  Ziggo verhoogt internetsnelheden
  Getty Images

  “Consumenten en bedrijven hebben behoefte aan steeds meer internetcapaciteit”, zegt Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo. Het telecombedrijf verhoogt daarom vanaf 1 juli opnieuw de internetsnelheden voor veel particuliere en zakelijke klanten. Voor consumenten gaan de download- en uploadsnelheden omhoog in het Basic-, Start-, Start XXL- en Complete-pakket. Klanten met het Max- en Giga-pakket behouden hun huidige snelheden. Ziggo verhoogt de snelheden automatisch; abonnees hoeven hiervoor niets te doen.

   

  Veranderende behoeften

  Nederland maakt door hybride werken en onderwijs en de toegenomen populariteit van streamingdiensten steeds meer en intensiever gebruik van internet. Een stabiele en snelle verbinding is hiervoor onmisbaar. Marcel de Groot: "Ons netwerk wordt steeds intensiever gebruikt, voor hybride werken, onderwijs, gaming en een snel groeiend aantal streamingdiensten. Daarom investeren we continue in de betrouwbaarheid van ons netwerk en zorgen we dat de internetsnelheid van de verschillende abonnementen blijft aansluiten op de behoefte van onze klanten." Gedurende juli worden de nieuwe internetsnelheden beschikbaar gemaakt. Klanten ontvangen een bevestiging van Ziggo wanneer de nieuwe snelheid beschikbaar is. Om gebruik te maken van de nieuwe snelheid moet het modem gereset worden. Modems die klanten niet zelf resetten, zal Ziggo in juli 's nachts op afstand resetten.

   

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)