Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verhoogt internetsnelheden

  Ziggo maakt veel particuliere en zakelijke klanten blij: het telecombedrijf verhoogt vanaf 1 juli de internetsnelheden.
  Gijsbert de Fokkert
  22 april 2022
  comments 0
  Ziggo verhoogt internetsnelheden
  Getty Images

  “Consumenten en bedrijven hebben behoefte aan steeds meer internetcapaciteit”, zegt Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo. Het telecombedrijf verhoogt daarom vanaf 1 juli opnieuw de internetsnelheden voor veel particuliere en zakelijke klanten. Voor consumenten gaan de download- en uploadsnelheden omhoog in het Basic-, Start-, Start XXL- en Complete-pakket. Klanten met het Max- en Giga-pakket behouden hun huidige snelheden. Ziggo verhoogt de snelheden automatisch; abonnees hoeven hiervoor niets te doen.

   

  Veranderende behoeften

  Nederland maakt door hybride werken en onderwijs en de toegenomen populariteit van streamingdiensten steeds meer en intensiever gebruik van internet. Een stabiele en snelle verbinding is hiervoor onmisbaar. Marcel de Groot: "Ons netwerk wordt steeds intensiever gebruikt, voor hybride werken, onderwijs, gaming en een snel groeiend aantal streamingdiensten. Daarom investeren we continue in de betrouwbaarheid van ons netwerk en zorgen we dat de internetsnelheid van de verschillende abonnementen blijft aansluiten op de behoefte van onze klanten." Gedurende juli worden de nieuwe internetsnelheden beschikbaar gemaakt. Klanten ontvangen een bevestiging van Ziggo wanneer de nieuwe snelheid beschikbaar is. Om gebruik te maken van de nieuwe snelheid moet het modem gereset worden. Modems die klanten niet zelf resetten, zal Ziggo in juli 's nachts op afstand resetten.

   

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  TV-TIP Bean

  Bean
  SBS 9 om 22:15 uur
  De sullige Mr. Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery. Zijn bazen willen hem ontslaan, omdat hij altijd slaapt.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)