Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verhoogt internetsnelheden

  Ziggo maakt veel particuliere en zakelijke klanten blij: het telecombedrijf verhoogt vanaf 1 juli de internetsnelheden.
  Gijsbert de Fokkert
  22 april 2022
  comments 0
  Ziggo verhoogt internetsnelheden
  Getty Images

  “Consumenten en bedrijven hebben behoefte aan steeds meer internetcapaciteit”, zegt Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo. Het telecombedrijf verhoogt daarom vanaf 1 juli opnieuw de internetsnelheden voor veel particuliere en zakelijke klanten. Voor consumenten gaan de download- en uploadsnelheden omhoog in het Basic-, Start-, Start XXL- en Complete-pakket. Klanten met het Max- en Giga-pakket behouden hun huidige snelheden. Ziggo verhoogt de snelheden automatisch; abonnees hoeven hiervoor niets te doen.

   

  Veranderende behoeften

  Nederland maakt door hybride werken en onderwijs en de toegenomen populariteit van streamingdiensten steeds meer en intensiever gebruik van internet. Een stabiele en snelle verbinding is hiervoor onmisbaar. Marcel de Groot: "Ons netwerk wordt steeds intensiever gebruikt, voor hybride werken, onderwijs, gaming en een snel groeiend aantal streamingdiensten. Daarom investeren we continue in de betrouwbaarheid van ons netwerk en zorgen we dat de internetsnelheid van de verschillende abonnementen blijft aansluiten op de behoefte van onze klanten." Gedurende juli worden de nieuwe internetsnelheden beschikbaar gemaakt. Klanten ontvangen een bevestiging van Ziggo wanneer de nieuwe snelheid beschikbaar is. Om gebruik te maken van de nieuwe snelheid moet het modem gereset worden. Modems die klanten niet zelf resetten, zal Ziggo in juli 's nachts op afstand resetten.

   

 1. TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  TV-TIP Jumanji: Welcome to the Jungle

  Jumanji: Welcome to the Jungle
  Net 5 om 20:30 uur
  Wanneer vier tieners een oud videospel spelen, worden ze letterlijk het spel ingezogen. Ze komen erachter dat ze allemaal een ander uiterlijk hebben gekregen en dat ze speciale eigenschappen bezitten. Ze moeten allerlei opdrachten zien te voltooien. Met een beperkt aantal levens moeten ze slagen, anders blijven ze vastzitten in dit spel.

  Interview