Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verhoogt internetsnelheden

  Ziggo maakt veel particuliere en zakelijke klanten blij: het telecombedrijf verhoogt vanaf 1 juli de internetsnelheden.
  Gijsbert de Fokkert
  22 april 2022
  comments 0
  Ziggo verhoogt internetsnelheden
  Getty Images

  “Consumenten en bedrijven hebben behoefte aan steeds meer internetcapaciteit”, zegt Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo. Het telecombedrijf verhoogt daarom vanaf 1 juli opnieuw de internetsnelheden voor veel particuliere en zakelijke klanten. Voor consumenten gaan de download- en uploadsnelheden omhoog in het Basic-, Start-, Start XXL- en Complete-pakket. Klanten met het Max- en Giga-pakket behouden hun huidige snelheden. Ziggo verhoogt de snelheden automatisch; abonnees hoeven hiervoor niets te doen.

   

  Veranderende behoeften

  Nederland maakt door hybride werken en onderwijs en de toegenomen populariteit van streamingdiensten steeds meer en intensiever gebruik van internet. Een stabiele en snelle verbinding is hiervoor onmisbaar. Marcel de Groot: "Ons netwerk wordt steeds intensiever gebruikt, voor hybride werken, onderwijs, gaming en een snel groeiend aantal streamingdiensten. Daarom investeren we continue in de betrouwbaarheid van ons netwerk en zorgen we dat de internetsnelheid van de verschillende abonnementen blijft aansluiten op de behoefte van onze klanten." Gedurende juli worden de nieuwe internetsnelheden beschikbaar gemaakt. Klanten ontvangen een bevestiging van Ziggo wanneer de nieuwe snelheid beschikbaar is. Om gebruik te maken van de nieuwe snelheid moet het modem gereset worden. Modems die klanten niet zelf resetten, zal Ziggo in juli 's nachts op afstand resetten.

   

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)