Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verhoogt internetsnelheid

  Veel Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag met een hogere snelheid van internet gebruikmaken. Het kabelbedrijf heeft de internetsnelheid verhoogd.
  Jarco Kriek
  1 juli 2022
  comments 2
  Ziggo verhoogt internetsnelheid
  Foto Getty Images

  De internetsnelheidsverhoging werd enkele maanden geleden door Ziggo bekendgemaakt en is vandaag (1 juli) effectief geworden. De snelheidsverhoging geldt voor veel consumenten en zakelijke klanten van het kabelbedrijf. Abonnementsvormen waarin de internetpakketten Basic, Start, Start XXL en Complete zijn opgenomen hebben een hogere internetsnelheid gekregen. Ziggo suggereerde bij het bekendmaken dat de snelheidsverhoging gratis was. Het kabelbedrijf kondigde echter enkele weken later een prijsverhoging aan, die eveneens op 1 juli effectief is geworden. Afhankelijk van het abonnement gaat dit om een prijsverhoging van enkele euro's per maand.

   

  Modem

  Ziggo verhoogt gedurende de hele maand juli gefaseerd de internetsnelheid van de betrokken klanten. Dit doet het kabelbedrijf door de internetmodem op afstand opnieuw op te starten. Wie denkt recht te hebben op een snelheidsverhoging kan vanaf vandaag ook zelf de internetmodem resetten. Dit kan door het modem minimaal een minuut van het stroomnet af te halen en daarna opnieuw te laten opstarten door stekker er weer in te steken.

   

  Nieuwe internetsnelheid

  Bij de twee duurste internetabonnementen Max en GIGA voert Ziggo geen snelheidsverhoging door. Bij de overige pakketten gelden wel nieuwe snelheden. Hieronder een overzicht van de nieuwe internetsnelheden.

   

  • Internet Basic – download 50Mbps/upload 20Mbps
  • Internet Start – download 100Mbps/upload 20Mbps
  • Internet Start XXL – download 200Mbos/upload 20Mbps
  • Internet Complete – download 350Mbps/upload 35Mbps
  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)