Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verhoogt internetsnelheid

  Veel Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag met een hogere snelheid van internet gebruikmaken. Het kabelbedrijf heeft de internetsnelheid verhoogd.
  Jarco Kriek
  1 juli 2022
  comments 2
  Ziggo verhoogt internetsnelheid
  Foto Getty Images

  De internetsnelheidsverhoging werd enkele maanden geleden door Ziggo bekendgemaakt en is vandaag (1 juli) effectief geworden. De snelheidsverhoging geldt voor veel consumenten en zakelijke klanten van het kabelbedrijf. Abonnementsvormen waarin de internetpakketten Basic, Start, Start XXL en Complete zijn opgenomen hebben een hogere internetsnelheid gekregen. Ziggo suggereerde bij het bekendmaken dat de snelheidsverhoging gratis was. Het kabelbedrijf kondigde echter enkele weken later een prijsverhoging aan, die eveneens op 1 juli effectief is geworden. Afhankelijk van het abonnement gaat dit om een prijsverhoging van enkele euro's per maand.

   

  Modem

  Ziggo verhoogt gedurende de hele maand juli gefaseerd de internetsnelheid van de betrokken klanten. Dit doet het kabelbedrijf door de internetmodem op afstand opnieuw op te starten. Wie denkt recht te hebben op een snelheidsverhoging kan vanaf vandaag ook zelf de internetmodem resetten. Dit kan door het modem minimaal een minuut van het stroomnet af te halen en daarna opnieuw te laten opstarten door stekker er weer in te steken.

   

  Nieuwe internetsnelheid

  Bij de twee duurste internetabonnementen Max en GIGA voert Ziggo geen snelheidsverhoging door. Bij de overige pakketten gelden wel nieuwe snelheden. Hieronder een overzicht van de nieuwe internetsnelheden.

   

  • Internet Basic – download 50Mbps/upload 20Mbps
  • Internet Start – download 100Mbps/upload 20Mbps
  • Internet Start XXL – download 200Mbos/upload 20Mbps
  • Internet Complete – download 350Mbps/upload 35Mbps
  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview