Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verhoogt internetsnelheid

  Veel Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag met een hogere snelheid van internet gebruikmaken. Het kabelbedrijf heeft de internetsnelheid verhoogd.
  Jarco Kriek
  1 july 2022
  comments 2
  Ziggo verhoogt internetsnelheid
  Foto Getty Images

  De internetsnelheidsverhoging werd enkele maanden geleden door Ziggo bekendgemaakt en is vandaag (1 juli) effectief geworden. De snelheidsverhoging geldt voor veel consumenten en zakelijke klanten van het kabelbedrijf. Abonnementsvormen waarin de internetpakketten Basic, Start, Start XXL en Complete zijn opgenomen hebben een hogere internetsnelheid gekregen. Ziggo suggereerde bij het bekendmaken dat de snelheidsverhoging gratis was. Het kabelbedrijf kondigde echter enkele weken later een prijsverhoging aan, die eveneens op 1 juli effectief is geworden. Afhankelijk van het abonnement gaat dit om een prijsverhoging van enkele euro's per maand.

   

  Modem

  Ziggo verhoogt gedurende de hele maand juli gefaseerd de internetsnelheid van de betrokken klanten. Dit doet het kabelbedrijf door de internetmodem op afstand opnieuw op te starten. Wie denkt recht te hebben op een snelheidsverhoging kan vanaf vandaag ook zelf de internetmodem resetten. Dit kan door het modem minimaal een minuut van het stroomnet af te halen en daarna opnieuw te laten opstarten door stekker er weer in te steken.

   

  Nieuwe internetsnelheid

  Bij de twee duurste internetabonnementen Max en GIGA voert Ziggo geen snelheidsverhoging door. Bij de overige pakketten gelden wel nieuwe snelheden. Hieronder een overzicht van de nieuwe internetsnelheden.

   

  • Internet Basic – download 50Mbps/upload 20Mbps
  • Internet Start – download 100Mbps/upload 20Mbps
  • Internet Start XXL – download 200Mbos/upload 20Mbps
  • Internet Complete – download 350Mbps/upload 35Mbps
  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)