Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verhoogt internetsnelheid

  Veel Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag met een hogere snelheid van internet gebruikmaken. Het kabelbedrijf heeft de internetsnelheid verhoogd.
  Jarco Kriek
  1 juli 2022
  comments 2
  Ziggo verhoogt internetsnelheid
  Foto Getty Images

  De internetsnelheidsverhoging werd enkele maanden geleden door Ziggo bekendgemaakt en is vandaag (1 juli) effectief geworden. De snelheidsverhoging geldt voor veel consumenten en zakelijke klanten van het kabelbedrijf. Abonnementsvormen waarin de internetpakketten Basic, Start, Start XXL en Complete zijn opgenomen hebben een hogere internetsnelheid gekregen. Ziggo suggereerde bij het bekendmaken dat de snelheidsverhoging gratis was. Het kabelbedrijf kondigde echter enkele weken later een prijsverhoging aan, die eveneens op 1 juli effectief is geworden. Afhankelijk van het abonnement gaat dit om een prijsverhoging van enkele euro's per maand.

   

  Modem

  Ziggo verhoogt gedurende de hele maand juli gefaseerd de internetsnelheid van de betrokken klanten. Dit doet het kabelbedrijf door de internetmodem op afstand opnieuw op te starten. Wie denkt recht te hebben op een snelheidsverhoging kan vanaf vandaag ook zelf de internetmodem resetten. Dit kan door het modem minimaal een minuut van het stroomnet af te halen en daarna opnieuw te laten opstarten door stekker er weer in te steken.

   

  Nieuwe internetsnelheid

  Bij de twee duurste internetabonnementen Max en GIGA voert Ziggo geen snelheidsverhoging door. Bij de overige pakketten gelden wel nieuwe snelheden. Hieronder een overzicht van de nieuwe internetsnelheden.

   

  • Internet Basic – download 50Mbps/upload 20Mbps
  • Internet Start – download 100Mbps/upload 20Mbps
  • Internet Start XXL – download 200Mbos/upload 20Mbps
  • Internet Complete – download 350Mbps/upload 35Mbps
  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)