Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verliest opnieuw uitzendrechten aan Viaplay: golfliefhebbers teleurgesteld

  Teleurgestelde uitingen van golfliefhebbers die plots een extra abonnement moeten nemen om naar het US Open golftoernooi te kijken.
  Jarco Kriek
  15 juni 2023
  comments 7
  Ziggo verliest opnieuw uitzendrechten aan Viaplay: golfliefhebbers teleurgesteld
  Foto Getty Images

  The US Open is één van de vier major golftoernooien die jaarlijks plaatsvinden. Tot voor kort waren deze vier belangrijkste toernooien op de golfkalender live te bekijken op Ziggo Sport en de betaalvariant Ziggo Sport Totaal. Dit jaar is The US Open voor het eerst sinds jaren niet te zien bij Ziggo Sport. De uitzendrechten van dit Amerikaanse golftoernooi zijn namelijk overgegaan naar streamingdienst Viaplay. De drie andere major golftoernooien The Masters, The Open Championship en PGA Tournament blijven wel in het golfaanbod van Ziggo Sport.

   

  Extra abonnement

  Op social media wordt teleurgesteld gereageerd door golffans die zijn overvallen zijn door dit nieuws. Dit komt mede doordat Ziggo/Ziggo Sport op zijn website nog aangeeft dat alle major golftoernooien live worden aangeboden. Liefhebbers moeten dus een extra abonnement voor Viaplay nemen om dit weekend toch naar The US Open te kunnen kijken. Met dit abonnement wordt het golfaanbod nog verder uitgebreid. Viaplay heeft namelijk ook de uitzendrechten van de LIV Tour golftoernooien in bezit. The US Open is bij Viaplay tot en met 18 juni live te volgen. Vrijdag begint de uitzending om 17.00 uur, zaterdag en zondag om 19.00 uur.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstgolfuitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)