Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verliest opnieuw uitzendrechten aan Viaplay: golfliefhebbers teleurgesteld

  Teleurgestelde uitingen van golfliefhebbers die plots een extra abonnement moeten nemen om naar het US Open golftoernooi te kijken.
  Jarco Kriek
  15 juni 2023
  comments 7
  Ziggo verliest opnieuw uitzendrechten aan Viaplay: golfliefhebbers teleurgesteld
  Foto Getty Images

  The US Open is één van de vier major golftoernooien die jaarlijks plaatsvinden. Tot voor kort waren deze vier belangrijkste toernooien op de golfkalender live te bekijken op Ziggo Sport en de betaalvariant Ziggo Sport Totaal. Dit jaar is The US Open voor het eerst sinds jaren niet te zien bij Ziggo Sport. De uitzendrechten van dit Amerikaanse golftoernooi zijn namelijk overgegaan naar streamingdienst Viaplay. De drie andere major golftoernooien The Masters, The Open Championship en PGA Tournament blijven wel in het golfaanbod van Ziggo Sport.

   

  Extra abonnement

  Op social media wordt teleurgesteld gereageerd door golffans die zijn overvallen zijn door dit nieuws. Dit komt mede doordat Ziggo/Ziggo Sport op zijn website nog aangeeft dat alle major golftoernooien live worden aangeboden. Liefhebbers moeten dus een extra abonnement voor Viaplay nemen om dit weekend toch naar The US Open te kunnen kijken. Met dit abonnement wordt het golfaanbod nog verder uitgebreid. Viaplay heeft namelijk ook de uitzendrechten van de LIV Tour golftoernooien in bezit. The US Open is bij Viaplay tot en met 18 juni live te volgen. Vrijdag begint de uitzending om 17.00 uur, zaterdag en zondag om 19.00 uur.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstgolfuitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview