Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verrast alle abonnees muzikaal met Ziggo Dome-concerten

  Ziggo gaat het jaar feestelijk uitluiden met een reeks registraties van live concerten die in het Ziggo Dome zijn georganiseerd. Alle abonnees mogen meegenieten.
  Jarco Kriek
  3 december 2022
  comments 3
  Ziggo verrast alle abonnees muzikaal met Ziggo Dome-concerten
  Foto Getty Images

  Naast vier muziekzenders – NPO 1 Extra, TV 538, TV Oranje en 192TV – die vanaf 15 december tot begin januari voor alle Ziggo-abonnees te zien zijn, worden de abonnees abonnees ook verwend met diverse registraties van live concerten die eerder in muziektempel Ziggo Dome georganiseerd zijn. Ziggo zet hiervoor het eigen tv-kanaal Ziggo TV in. Ziggo TV wordt door het kabelbedrijf ongecodeerd aangeboden op voorkeuzekanaal 13.

   

  Ook films

  Op 19 december is om 21.00 uur Shorts TV te zien op Ziggo TV, kanaal 13. Dit zijn twee korte films en een paneldiscussies in het kader van de wereldwijde campagne OrangeTheWorld tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Ziggo sluit het jaar af met spetterende Ziggo Dome concerten uit 2022, zoals Holland Zingt Hazes, Suzan en Freek en als klap op de vuurpijl: Avond van de Film.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo DomeconcertmuziekZiggo TV

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview