Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verrast alle abonnees muzikaal met Ziggo Dome-concerten

  Ziggo gaat het jaar feestelijk uitluiden met een reeks registraties van live concerten die in het Ziggo Dome zijn georganiseerd. Alle abonnees mogen meegenieten.
  Jarco Kriek
  3 december 2022
  comments 3
  Ziggo verrast alle abonnees muzikaal met Ziggo Dome-concerten
  Foto Getty Images

  Naast vier muziekzenders – NPO 1 Extra, TV 538, TV Oranje en 192TV – die vanaf 15 december tot begin januari voor alle Ziggo-abonnees te zien zijn, worden de abonnees abonnees ook verwend met diverse registraties van live concerten die eerder in muziektempel Ziggo Dome georganiseerd zijn. Ziggo zet hiervoor het eigen tv-kanaal Ziggo TV in. Ziggo TV wordt door het kabelbedrijf ongecodeerd aangeboden op voorkeuzekanaal 13.

   

  Ook films

  Op 19 december is om 21.00 uur Shorts TV te zien op Ziggo TV, kanaal 13. Dit zijn twee korte films en een paneldiscussies in het kader van de wereldwijde campagne OrangeTheWorld tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Ziggo sluit het jaar af met spetterende Ziggo Dome concerten uit 2022, zoals Holland Zingt Hazes, Suzan en Freek en als klap op de vuurpijl: Avond van de Film.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo DomeconcertmuziekZiggo TV

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)