Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo versobert diensten oudere decoders

  Ziggo-klanten die een oudere decoder of Mediabox gebruiken, kunnen vanaf dit weekend van minder interactieve diensten gebruikmaken.
  Jarco Kriek
  29 april 2022
  comments 4
  Ziggo versobert diensten oudere decoders

  De ondersteuning van terugkijk-app KIJK van Talpa Network stopt op 1 juni. Met KIJK zijn eerder uitgezonden programma’s van de zenders SBS6, SBS9. Net5 en Veronica te bekijken. Ook zijn van enkele programma’s afleveringen vooruit te bekijken.

   

  Oude decoders

  KIJK is als app beschikbaar op oudere mediaboxen van kabelbedrijf Ziggo van de fabrikanten Humax en Cisco. De ondersteuning hiervan wordt op 1 juni stopgezet. Op Mediabox XL, Mediabox Next en Mediabox Next Mini blijft het terugkijken van eerder uitgezonden programma’s van Talpa-zenders mogelijk via de optie terugkijken via de EPG, ook wel Replay TV.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisietv-decoderdecoderMediabox

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview