Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo versobert diensten oudere decoders

  Ziggo-klanten die een oudere decoder of Mediabox gebruiken, kunnen vanaf dit weekend van minder interactieve diensten gebruikmaken.
  Jarco Kriek
  29 april 2022
  comments 4
  Ziggo versobert diensten oudere decoders

  De ondersteuning van terugkijk-app KIJK van Talpa Network stopt op 1 juni. Met KIJK zijn eerder uitgezonden programma’s van de zenders SBS6, SBS9. Net5 en Veronica te bekijken. Ook zijn van enkele programma’s afleveringen vooruit te bekijken.

   

  Oude decoders

  KIJK is als app beschikbaar op oudere mediaboxen van kabelbedrijf Ziggo van de fabrikanten Humax en Cisco. De ondersteuning hiervan wordt op 1 juni stopgezet. Op Mediabox XL, Mediabox Next en Mediabox Next Mini blijft het terugkijken van eerder uitgezonden programma’s van Talpa-zenders mogelijk via de optie terugkijken via de EPG, ook wel Replay TV.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisietv-decoderdecoderMediabox

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Bean

  Bean
  SBS 9 om 22:15 uur
  De sullige Mr. Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery. Zijn bazen willen hem ontslaan, omdat hij altijd slaapt.

  TV-TIP De Roze Supporters

  De Roze Supporters
  NPO 3 om 22:17 uur
  Homoseksualiteit en voetbal, dat blijft een ingewikkelde combinatie. Toch lijkt er langzaam iets te veranderen, mede door de inzet van LHBTIQ+ supporters zelf.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)