Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo versobert diensten oudere decoders

  Ziggo-klanten die een oudere decoder of Mediabox gebruiken, kunnen vanaf dit weekend van minder interactieve diensten gebruikmaken.
  Jarco Kriek
  29 april 2022
  comments 4
  Ziggo versobert diensten oudere decoders

  De ondersteuning van terugkijk-app KIJK van Talpa Network stopt op 1 juni. Met KIJK zijn eerder uitgezonden programma’s van de zenders SBS6, SBS9. Net5 en Veronica te bekijken. Ook zijn van enkele programma’s afleveringen vooruit te bekijken.

   

  Oude decoders

  KIJK is als app beschikbaar op oudere mediaboxen van kabelbedrijf Ziggo van de fabrikanten Humax en Cisco. De ondersteuning hiervan wordt op 1 juni stopgezet. Op Mediabox XL, Mediabox Next en Mediabox Next Mini blijft het terugkijken van eerder uitgezonden programma’s van Talpa-zenders mogelijk via de optie terugkijken via de EPG, ook wel Replay TV.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisietv-decoderdecoderMediabox

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)