Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit

  Ziggo stopt met het leveren van analoge FM-kabelradio in een groot deel van de provincie Noord-Brabant. De uitschakeling staat voor 16 november gepland.
  Jarco Kriek
  12 october 2021
  comments 1
  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit
  Foto Getty Images

  Ziggo kondigde eerder aan dat de uitschakeling een week eerder zou plaatsvinden, maar trok deze datum zonder opgave van reden binnen enkele uren weer terug. Onlangs werd de uitschakeling van analoge FM-kabelradio in de regio Amsterdam drie weken uitgesteld. Ziggo gaf toen als reden leveringsproblemen van De Digitale Radio op. De Digitale Radio is een digitale radio-ontvanger die door het kabelbedrijf voor een eenmalig bedrag van 50 euro wordt aangeboden. Dit is twintig euro goedkoper dan de Quantis QE317 die geheel gelijk is aan De Digitale Radio van Ziggo. Een ander alternatief is het volledige geluidssysteem Technisat Cablestar 400, dat Totaal TV onlangs heeft getest.

   

  Welke regio’s?

  Ziggo zet analoge FM-kabelradio op 16 november uit in de regio’s Den Bosch (’s-Hertogenbosch), Tilburg en Breda. Naast deze gemeenten vallen onder deze regio’s onder meer de plaatsen Oss, Boxtel, Best, Waalre, Made, Oosterhout, Etten-Leur, Chaam, Alphen, Bavel, Gorinchem, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Goirle en Rijen.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge radioanaloge FM-kabelradioDe Digitale Radiointernetbandbreedteupload

  Reacties

 1. TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  TV-TIP Jumanji: Welcome to the Jungle

  Jumanji: Welcome to the Jungle
  Net 5 om 20:30 uur
  Wanneer vier tieners een oud videospel spelen, worden ze letterlijk het spel ingezogen. Ze komen erachter dat ze allemaal een ander uiterlijk hebben gekregen en dat ze speciale eigenschappen bezitten. Ze moeten allerlei opdrachten zien te voltooien. Met een beperkt aantal levens moeten ze slagen, anders blijven ze vastzitten in dit spel.

  Interview