Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit

  Ziggo stopt met het leveren van analoge FM-kabelradio in een groot deel van de provincie Noord-Brabant. De uitschakeling staat voor 16 november gepland.
  Jarco Kriek
  12 oktober 2021
  comments 1
  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit
  Foto Getty Images

  Ziggo kondigde eerder aan dat de uitschakeling een week eerder zou plaatsvinden, maar trok deze datum zonder opgave van reden binnen enkele uren weer terug. Onlangs werd de uitschakeling van analoge FM-kabelradio in de regio Amsterdam drie weken uitgesteld. Ziggo gaf toen als reden leveringsproblemen van De Digitale Radio op. De Digitale Radio is een digitale radio-ontvanger die door het kabelbedrijf voor een eenmalig bedrag van 50 euro wordt aangeboden. Dit is twintig euro goedkoper dan de Quantis QE317 die geheel gelijk is aan De Digitale Radio van Ziggo. Een ander alternatief is het volledige geluidssysteem Technisat Cablestar 400, dat Totaal TV onlangs heeft getest.

   

  Welke regio’s?

  Ziggo zet analoge FM-kabelradio op 16 november uit in de regio’s Den Bosch (’s-Hertogenbosch), Tilburg en Breda. Naast deze gemeenten vallen onder deze regio’s onder meer de plaatsen Oss, Boxtel, Best, Waalre, Made, Oosterhout, Etten-Leur, Chaam, Alphen, Bavel, Gorinchem, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Goirle en Rijen.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge radioanaloge FM-kabelradioDe Digitale Radiointernetbandbreedteupload

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)