Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit

  Ziggo stopt met het leveren van analoge FM-kabelradio in een groot deel van de provincie Noord-Brabant. De uitschakeling staat voor 16 november gepland.
  Jarco Kriek
  12 october 2021
  comments 1
  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit
  Foto Getty Images

  Ziggo kondigde eerder aan dat de uitschakeling een week eerder zou plaatsvinden, maar trok deze datum zonder opgave van reden binnen enkele uren weer terug. Onlangs werd de uitschakeling van analoge FM-kabelradio in de regio Amsterdam drie weken uitgesteld. Ziggo gaf toen als reden leveringsproblemen van De Digitale Radio op. De Digitale Radio is een digitale radio-ontvanger die door het kabelbedrijf voor een eenmalig bedrag van 50 euro wordt aangeboden. Dit is twintig euro goedkoper dan de Quantis QE317 die geheel gelijk is aan De Digitale Radio van Ziggo. Een ander alternatief is het volledige geluidssysteem Technisat Cablestar 400, dat Totaal TV onlangs heeft getest.

   

  Welke regio’s?

  Ziggo zet analoge FM-kabelradio op 16 november uit in de regio’s Den Bosch (’s-Hertogenbosch), Tilburg en Breda. Naast deze gemeenten vallen onder deze regio’s onder meer de plaatsen Oss, Boxtel, Best, Waalre, Made, Oosterhout, Etten-Leur, Chaam, Alphen, Bavel, Gorinchem, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Goirle en Rijen.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge radioanaloge FM-kabelradioDe Digitale Radiointernetbandbreedteupload

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)