Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit

  Ziggo stopt met het leveren van analoge FM-kabelradio in een groot deel van de provincie Noord-Brabant. De uitschakeling staat voor 16 november gepland.
  Jarco Kriek
  12 october 2021
  comments 1
  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit
  Foto Getty Images

  Ziggo kondigde eerder aan dat de uitschakeling een week eerder zou plaatsvinden, maar trok deze datum zonder opgave van reden binnen enkele uren weer terug. Onlangs werd de uitschakeling van analoge FM-kabelradio in de regio Amsterdam drie weken uitgesteld. Ziggo gaf toen als reden leveringsproblemen van De Digitale Radio op. De Digitale Radio is een digitale radio-ontvanger die door het kabelbedrijf voor een eenmalig bedrag van 50 euro wordt aangeboden. Dit is twintig euro goedkoper dan de Quantis QE317 die geheel gelijk is aan De Digitale Radio van Ziggo. Een ander alternatief is het volledige geluidssysteem Technisat Cablestar 400, dat Totaal TV onlangs heeft getest.

   

  Welke regio’s?

  Ziggo zet analoge FM-kabelradio op 16 november uit in de regio’s Den Bosch (’s-Hertogenbosch), Tilburg en Breda. Naast deze gemeenten vallen onder deze regio’s onder meer de plaatsen Oss, Boxtel, Best, Waalre, Made, Oosterhout, Etten-Leur, Chaam, Alphen, Bavel, Gorinchem, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Goirle en Rijen.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge radioanaloge FM-kabelradioDe Digitale Radiointernetbandbreedteupload

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)