Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit

  Ziggo stopt met het leveren van analoge FM-kabelradio in een groot deel van de provincie Noord-Brabant. De uitschakeling staat voor 16 november gepland.
  Jarco Kriek
  12 oktober 2021
  comments 1
  Ziggo schakelt analoge radio in Noord-Brabant uit
  Foto Getty Images

  Ziggo kondigde eerder aan dat de uitschakeling een week eerder zou plaatsvinden, maar trok deze datum zonder opgave van reden binnen enkele uren weer terug. Onlangs werd de uitschakeling van analoge FM-kabelradio in de regio Amsterdam drie weken uitgesteld. Ziggo gaf toen als reden leveringsproblemen van De Digitale Radio op. De Digitale Radio is een digitale radio-ontvanger die door het kabelbedrijf voor een eenmalig bedrag van 50 euro wordt aangeboden. Dit is twintig euro goedkoper dan de Quantis QE317 die geheel gelijk is aan De Digitale Radio van Ziggo. Een ander alternatief is het volledige geluidssysteem Technisat Cablestar 400, dat Totaal TV onlangs heeft getest.

   

  Welke regio’s?

  Ziggo zet analoge FM-kabelradio op 16 november uit in de regio’s Den Bosch (’s-Hertogenbosch), Tilburg en Breda. Naast deze gemeenten vallen onder deze regio’s onder meer de plaatsen Oss, Boxtel, Best, Waalre, Made, Oosterhout, Etten-Leur, Chaam, Alphen, Bavel, Gorinchem, Kaatsheuvel, Waalwijk, Dongen, Goirle en Rijen.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge radioanaloge FM-kabelradioDe Digitale Radiointernetbandbreedteupload

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)