Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo versobert mogelijkheden oudere mediaboxen

  Ziggo-klanten die een oudere mediabox of CI+ module gebruiken, kunnen binnenkort van minder diensten gebruikmaken. Dit bevestigt VodafoneZiggo aan Totaal TV.
  Jarco Kriek
  2 maart 2023
  comments 12
  Ziggo versobert mogelijkheden oudere mediaboxen

  De versobering wordt binnenkort doorgevoerd bij enkele modellen oudere mediaboxen die door Ziggo ondersteund worden. Het gaat onder meer om modellen van Pace (Philips) en Humax. Ook de CI+ module met Interactieve mogelijkheden wordt in functionaliteit beperkt. Dit wordt door VodafoneZiggo-woordvoerder Bart Heuts bevestigd.

   

  Video on demand

  Het kijken van huurcontent zoals films is vanaf 1 april op oudere mediaboxen niet meer mogelijk. Het kopen van dagpassen voor de sportzenders Ziggo Sport en ESPN blijft wel mogelijk. “Ziggo streeft ernaar om klanten de beste tv-ervaring te bieden met een zo compleet mogelijk aanbod op het gebied van tv, sport, films en series. Hierbij staan gemak, kwaliteit en meegaan met technologische ontwikkelingen voorop. Nu we het aanbod in huurfilms verder gaan uitbreiden en in de beste kwaliteit willen aanbieden, zijn de functionaliteiten van de oudere mediaboxen binnenkort niet meer toereikend voor het huren van films”, zo onderbouwt Heuts de versobering.

   

  Decoderruil

  De woordvoerder benadrukt dat slechts een kleine groep klanten last ondervindt van de versobering. Ziggo biedt hen wel een oplossing. “Klanten met een oudere mediabox die huurfilms willen bekijken kunnen hiervoor een Mediabox Next Mini aanvragen.”

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisievideo on demandVoDdecoderbruikleendecoderfilms

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)