Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwacht dat problemen Ziggo GO binnenkort voorbij zijn

  Een deel van de Ziggo-klanten klaagt al enige tijd over inlogproblemen bij online dienst Ziggo GO. Het kabelbedrijf stelt nu dat deze problemen binnenkort verleden tijd zijn.
  Jarco Kriek
  21 april 2023
  comments 7
  Ziggo verwacht dat problemen Ziggo GO binnenkort voorbij zijn

  Het gaat vooral verkeerd als Ziggo GO wordt gebruikt op een online mediaspeler of Smart TV-internettelevisie die functioneert op het Android TV/Google TV-platform. Na gebruik van de online dienst worden gebruikers automatisch en onbedoeld uitgelogd. Dit betekent dat bij een volgend gebruik van Ziggo GO opnieuw aangemeld dient te worden. Dit is in veel gevallen een tijdrovende klus, vooral wanneer er langere gebruikersnamen en wachtwoorden via een afstandsbediening moeten worden ingevoerd.

   

  Update

  Ziggo geeft nu via het klant-helpt-klant community forum aan dat de problemen binnenkort – na het beschikbaar komen van een update – definitief tot het verleden behoren. Wanneer deze update beschikbaar komt wordt niet gezegd, Alleen dat dit binnenkort gaat plaatsvinden. Het is overigens niet de eerste keer dat Ziggo meldt dat verwacht wordt dat dit probleem zich niet meer zal voordoen. Eerder werd het probleem in eerste instantie grotendeels opgelost, maar toen keerde het later weer terug.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOonlineOTTtvtelevisiestoringupdateapp

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)