Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwacht dat problemen Ziggo GO binnenkort voorbij zijn

  Een deel van de Ziggo-klanten klaagt al enige tijd over inlogproblemen bij online dienst Ziggo GO. Het kabelbedrijf stelt nu dat deze problemen binnenkort verleden tijd zijn.
  Jarco Kriek
  21 april 2023
  comments 7
  Ziggo verwacht dat problemen Ziggo GO binnenkort voorbij zijn

  Het gaat vooral verkeerd als Ziggo GO wordt gebruikt op een online mediaspeler of Smart TV-internettelevisie die functioneert op het Android TV/Google TV-platform. Na gebruik van de online dienst worden gebruikers automatisch en onbedoeld uitgelogd. Dit betekent dat bij een volgend gebruik van Ziggo GO opnieuw aangemeld dient te worden. Dit is in veel gevallen een tijdrovende klus, vooral wanneer er langere gebruikersnamen en wachtwoorden via een afstandsbediening moeten worden ingevoerd.

   

  Update

  Ziggo geeft nu via het klant-helpt-klant community forum aan dat de problemen binnenkort – na het beschikbaar komen van een update – definitief tot het verleden behoren. Wanneer deze update beschikbaar komt wordt niet gezegd, Alleen dat dit binnenkort gaat plaatsvinden. Het is overigens niet de eerste keer dat Ziggo meldt dat verwacht wordt dat dit probleem zich niet meer zal voordoen. Eerder werd het probleem in eerste instantie grotendeels opgelost, maar toen keerde het later weer terug.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOonlineOTTtvtelevisiestoringupdateapp

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview