Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwent abonnees met gratis kerstcontent

  Ziggo gaat alle abonnees vanaf 15 december gratis extra content aanbieden. De provider doet dit elk jaar in de cadeautjesmaand december.
  Jarco Kriek
  3 december 2022
  comments 4
  Ziggo verwent abonnees met gratis kerstcontent

  Net als KPN gaat Ziggo ook het digitale themakanaal NPO 1 Extra aan alle abonnees leveren. KPN doet dit op dit moment al, Ziggo haakt op 15 december aan. Reden voor doorgifte is de visuele weergave van de radio-evenementen NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000.

   

  Nog meer muziek

  Ook andere muziekzenders uit het aanvullende Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus die een jaarlijkse hitlijst rond en tijdens de kerstdagen uitzenden zijn bij Ziggo in december voor alle klanten beschikbaar. Het gaat om TV Oranje met de Top 1000 die vanaf de kerstdagen tot de jaarwisseling wordt uitgezonden en 192TV dat rond de feestdagen de Top 2500 toont met de 2500 populairste singles uit de periode 1956 - 1984. Voor de kerstdagen wordt op TV 538 de Radio 538-actie Missie 538 uitgezonden en deze tv-zender is eveneens voor alle Ziggo-abonnees te zien.

   

  Hoe kijk je deze zenders?

  Om via de televisie of decoder naar deze tijdelijk gratis content te kijken, is het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start noodzakelijk. Dit is nodig omdat NPO 1 Extra, TV Oranje en 192TV gecodeerd aangeboden worden. Hierdoor is een smartcard veelal in combinatie met een CI+ module of een van de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL, Mediabox Next of Next Mini noodzakelijk. Ziggo-abonnees die alleen toegang hebben tot het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod kunnen deze zenders via de online tv-dienst Ziggo GO via pc, laptop, tablet, smartphone, online mediaspeler of Smart TV-internettelevisie bekijken. Voor de twee laatstgenoemde mogelijkheden is wel een Ziggo internetverbinding noodzakelijk.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisie

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)