Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwent alle klanten met 25 gratis films

  Als er voor hen persoonlijk niets bijzonder op tv te zien is, kunnen Ziggo-klanten de komende weken kijken naar 25 gratis films van Pathé Thuis.
  Jarco Kriek
  8 februari 2024
  comments 4
  Ziggo verwent alle klanten met 25 gratis films

  Ziggo – en ook andere providers als KPN en Odido – worden vaak door bestaande klanten verweten dat ze nieuwe klanten lokken en in de watten leggen met hoge kortingen en gratis premiumabonnementen als welkomstbonus. Ziggo bood in de maand december alle klanten al gratis films aan. Het kabelbedrijf herhaalt de mogelijkheid om gratis naar films te kijken nu. Alle klanten kunnen namelijk tot en met 25 februari gratis en onbeperkt kijken naar 25 door het kabelbedrijf geselecteerde films van video on demand-partner Pathé Thuis.

   

  Alle klanten

  Ziggo-klanten die de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini gebruiken, kunnen de films direct via deze decoders bekijken. De films zijn ook via het online tv-platform Ziggo GO beschikbaar. Met apps kan niet alleen via tablet en smartphone naar de gratis films gekeken worden, maar ook via online mediaspelers – zowel Android TV/Google TV als Apple TV – een bepaalde modellen Smart TV-internettelevisie.

   

  Een overzicht van de 25 door Ziggo voor deze actie geselecteerde films vindt u hier.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOfilmsPathé Thuisvideo on demandMediabox NextNext Mini

  Reacties