Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwent alle klanten met 25 gratis films

  Als er voor hen persoonlijk niets bijzonder op tv te zien is, kunnen Ziggo-klanten de komende weken kijken naar 25 gratis films van Pathé Thuis.
  Jarco Kriek
  8 februari 2024
  comments 4
  Ziggo verwent alle klanten met 25 gratis films

  Ziggo – en ook andere providers als KPN en Odido – worden vaak door bestaande klanten verweten dat ze nieuwe klanten lokken en in de watten leggen met hoge kortingen en gratis premiumabonnementen als welkomstbonus. Ziggo bood in de maand december alle klanten al gratis films aan. Het kabelbedrijf herhaalt de mogelijkheid om gratis naar films te kijken nu. Alle klanten kunnen namelijk tot en met 25 februari gratis en onbeperkt kijken naar 25 door het kabelbedrijf geselecteerde films van video on demand-partner Pathé Thuis.

   

  Alle klanten

  Ziggo-klanten die de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini gebruiken, kunnen de films direct via deze decoders bekijken. De films zijn ook via het online tv-platform Ziggo GO beschikbaar. Met apps kan niet alleen via tablet en smartphone naar de gratis films gekeken worden, maar ook via online mediaspelers – zowel Android TV/Google TV als Apple TV – een bepaalde modellen Smart TV-internettelevisie.

   

  Een overzicht van de 25 door Ziggo voor deze actie geselecteerde films vindt u hier.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOfilmsPathé Thuisvideo on demandMediabox NextNext Mini

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)