Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwent alle klanten met gratis Oscarwinnaars

  Alle Ziggo-klanten kunnen in de aanloop naar de uitreiking van de jaarlijkse Oscaruitreikingen genieten van enkele bekroonde films. Deze films zijn ook op Filmbox te zien.
  Jarco Kriek
  7 maart 2023
  comments 2
  Ziggo verwent alle klanten met gratis Oscarwinnaars
  Foto ProShots

  Filmbox is bij Ziggo onderdeel van het digitale basispakket TV Standaard/TV Start zenderaanbod en te vinden op voorkeuzekanaal 100. Omdat de film- en seriezender gecodeerd wordt aangeboden, kunnen niet alle Ziggo-klanten hem op elke televisie - bijvoorbeeld in de slaapkamer - zien. Om toch op alle beeldschermen van het gratis filmaanbod te laten genieten, worden de films ook uitgezonden op Ziggo TV op voorkeuzekanaal 13. Dit kanaal is namelijk voor alle kijkers ongecodeerd en in HD-kwaliteit beschikbaar op het kabelnetwerk van Ziggo .

   

  Filmbox

  Omdat de films op het zelfde moment ook op Filmbox worden uitgezonden, kunnen ook klanten van onder meer Delta, Caiway en Canal Digitaal – waar deze zender in het basispakket is opgenomen – zonder extra betaling naar de films kijken. KPN en T-Mobile hebben Filmbox nog niet in hun aanbod opgenomen. Filmbox is onderdeel van SPI International, dat in handen is van Canal+. SPI International is ook eigenaar van betaalzender Film1. Filmbox wordt gebruikt als uithangbord voor Film1 en toont dag en nacht films en afleveringen van series zonder deze te onderbreken door reclame.

   

  Oscars

  De uitreiking van de Oscars is dit jaar in Nederland live te zien op Filmbox. In de vroege ochtend van maandag 13 maart is vanaf 0.30 uur de rode loper-show (Red Carpet Show) live te zien. Daarna volgt vanaf 2.00 uur het live programma waarin de Oscars worden uitgereikt. Een samenvatting met de belangrijkste hoogtepunten wordt later op de dag vanaf 20.30 uur uitgezonden en 24 uur later op dinsdag 14 maart herhaald. Ook deze programma’s worden voor alle Ziggo-klanten ongecodeerd getoond op Ziggo TV.

   

  Welke films?

  Dit is het overzicht van de met een Oscar bekroonde films die in de aanloop naar de uitreiking van de filmprijzen te zien zijn op Ziggo TV en Filmbox:

   

  • 07 maart 20.30 uur 12 Years a Slave (3 Oscars)
  • 08 maart 20.30 uur Chicago (6 Oscars)
  • 09 maart 20.30 uur Selma (1 Oscar)
  • 10 maart 20.30 uur The King’s Speech (4 Oscars)
  • 11 maart 20.30 uur The Imitation Game (1 Oscar)
  • 11 maart 22.00 uur Vicky Christina Barcelona (1 Oscar)
  • 12 maart 20.30 uur Slumdog Millionaire (8 Oscars)
  • 12 maart 22.35 uur The Artist (5 Oscars)
  FilmboxFilm1SPI InternartionalCanal+OscarsZiggoVodafoneZiggoZiggo TVfilms

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview