Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwent alle klanten met gratis Oscarwinnaars

  Alle Ziggo-klanten kunnen in de aanloop naar de uitreiking van de jaarlijkse Oscaruitreikingen genieten van enkele bekroonde films. Deze films zijn ook op Filmbox te zien.
  Jarco Kriek
  7 maart 2023
  comments 2
  Ziggo verwent alle klanten met gratis Oscarwinnaars
  Foto ProShots

  Filmbox is bij Ziggo onderdeel van het digitale basispakket TV Standaard/TV Start zenderaanbod en te vinden op voorkeuzekanaal 100. Omdat de film- en seriezender gecodeerd wordt aangeboden, kunnen niet alle Ziggo-klanten hem op elke televisie - bijvoorbeeld in de slaapkamer - zien. Om toch op alle beeldschermen van het gratis filmaanbod te laten genieten, worden de films ook uitgezonden op Ziggo TV op voorkeuzekanaal 13. Dit kanaal is namelijk voor alle kijkers ongecodeerd en in HD-kwaliteit beschikbaar op het kabelnetwerk van Ziggo .

   

  Filmbox

  Omdat de films op het zelfde moment ook op Filmbox worden uitgezonden, kunnen ook klanten van onder meer Delta, Caiway en Canal Digitaal – waar deze zender in het basispakket is opgenomen – zonder extra betaling naar de films kijken. KPN en T-Mobile hebben Filmbox nog niet in hun aanbod opgenomen. Filmbox is onderdeel van SPI International, dat in handen is van Canal+. SPI International is ook eigenaar van betaalzender Film1. Filmbox wordt gebruikt als uithangbord voor Film1 en toont dag en nacht films en afleveringen van series zonder deze te onderbreken door reclame.

   

  Oscars

  De uitreiking van de Oscars is dit jaar in Nederland live te zien op Filmbox. In de vroege ochtend van maandag 13 maart is vanaf 0.30 uur de rode loper-show (Red Carpet Show) live te zien. Daarna volgt vanaf 2.00 uur het live programma waarin de Oscars worden uitgereikt. Een samenvatting met de belangrijkste hoogtepunten wordt later op de dag vanaf 20.30 uur uitgezonden en 24 uur later op dinsdag 14 maart herhaald. Ook deze programma’s worden voor alle Ziggo-klanten ongecodeerd getoond op Ziggo TV.

   

  Welke films?

  Dit is het overzicht van de met een Oscar bekroonde films die in de aanloop naar de uitreiking van de filmprijzen te zien zijn op Ziggo TV en Filmbox:

   

  • 07 maart 20.30 uur 12 Years a Slave (3 Oscars)
  • 08 maart 20.30 uur Chicago (6 Oscars)
  • 09 maart 20.30 uur Selma (1 Oscar)
  • 10 maart 20.30 uur The King’s Speech (4 Oscars)
  • 11 maart 20.30 uur The Imitation Game (1 Oscar)
  • 11 maart 22.00 uur Vicky Christina Barcelona (1 Oscar)
  • 12 maart 20.30 uur Slumdog Millionaire (8 Oscars)
  • 12 maart 22.35 uur The Artist (5 Oscars)
  FilmboxFilm1SPI InternartionalCanal+OscarsZiggoVodafoneZiggoZiggo TVfilms

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)