Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt films en series Disney+ toe op bruikleendecoder

  Ziggo-abonnees kunnen vanaf vandaag direct via de bruikleendecoder naar films, series en documentaires van streamingdienst Disney+ kijken.
  Jarco Kriek
  12 december 2022
  comments 7
  Ziggo voegt films en series Disney+ toe op bruikleendecoder

  Bij KPN kunnen abonnees wel het Disney+ kopen maar is de app nog niet op bruikleendecoders aanwezig. Sinds vandaag kunnen Ziggo-abonnees direct via de bruikleendecoder naar content van deze streamingdienst kijken. Dit kan overigens niet op alle Ziggo-decoders. De Disney+ app is alleen beschikbaar voor de 4K-decoders Mediabox Next en Next Mini .

   

  Abonnement

  Om daadwerkelijk films, series en documentaires van Disney+ te kijken, is wel een abonnement op deze streamingdienst noodzakelijk. Dit abonnement moet apart worden afgesloten. Vanaf vandaag kan dat ook via MijnZiggo, de eigen klantenomgeving van Ziggo-abonnees. De betaling van het Disney+ abonnement wordt dan via de maandelijkse Ziggo-factuur verrekend. Nieuwe content van Disney+ is voor een groot deel in 4K beschikbaar. Met de Mediabox Next en Next Mini 4K-decoders kan deze 4K-content ook in deze betere beeldkwaliteit bekeken worden. Het contentaanbod bestaat onder meer uit films, series en documentaires van dochterbedrijven Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Het opstarten van de Disney+ app op de Ziggo-bruikleendecoders en het zoeken naar de gewenste content kan zowel via de afstandsbediening als met spraak via de voice control functie.

   

  ‘Beste kijkervaring’

  Robin Kroes, Executive Director Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo: "Met Disney+ zetten we een belangrijke stap in onze strategie om klanten de beste kijkervaring te bieden, waarbij gemak en kwaliteit voorop staan. Met de komst van steeds meer streamingdiensten zorgt Ziggo dat het zoeken van je favoriete films en series van deze diensten makkelijk kan op de Mediabox Next of Next Mini. Daarnaast kunnen klanten hun Disney+ abonnement bestellen, beheren en betalen via Mijn Ziggo."

   

   Update: in eerste instantie stond vermeld dat Disney+ ook via een app op KPN bruikleendecoders beschikbaar is. Dit is vooralsnog niet het geval.

  ZiggoVodafoneZiggoDisneyDisney+tvtelevisiefilmsseriesdecoderbruikleendecoderMediabox NextNext MiniappOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)