Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt films en series Disney+ toe op bruikleendecoder

  Ziggo-abonnees kunnen vanaf vandaag direct via de bruikleendecoder naar films, series en documentaires van streamingdienst Disney+ kijken.
  Jarco Kriek
  12 december 2022
  comments 7
  Ziggo voegt films en series Disney+ toe op bruikleendecoder

  Bij KPN kunnen abonnees wel het Disney+ kopen maar is de app nog niet op bruikleendecoders aanwezig. Sinds vandaag kunnen Ziggo-abonnees direct via de bruikleendecoder naar content van deze streamingdienst kijken. Dit kan overigens niet op alle Ziggo-decoders. De Disney+ app is alleen beschikbaar voor de 4K-decoders Mediabox Next en Next Mini .

   

  Abonnement

  Om daadwerkelijk films, series en documentaires van Disney+ te kijken, is wel een abonnement op deze streamingdienst noodzakelijk. Dit abonnement moet apart worden afgesloten. Vanaf vandaag kan dat ook via MijnZiggo, de eigen klantenomgeving van Ziggo-abonnees. De betaling van het Disney+ abonnement wordt dan via de maandelijkse Ziggo-factuur verrekend. Nieuwe content van Disney+ is voor een groot deel in 4K beschikbaar. Met de Mediabox Next en Next Mini 4K-decoders kan deze 4K-content ook in deze betere beeldkwaliteit bekeken worden. Het contentaanbod bestaat onder meer uit films, series en documentaires van dochterbedrijven Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Het opstarten van de Disney+ app op de Ziggo-bruikleendecoders en het zoeken naar de gewenste content kan zowel via de afstandsbediening als met spraak via de voice control functie.

   

  ‘Beste kijkervaring’

  Robin Kroes, Executive Director Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo: "Met Disney+ zetten we een belangrijke stap in onze strategie om klanten de beste kijkervaring te bieden, waarbij gemak en kwaliteit voorop staan. Met de komst van steeds meer streamingdiensten zorgt Ziggo dat het zoeken van je favoriete films en series van deze diensten makkelijk kan op de Mediabox Next of Next Mini. Daarnaast kunnen klanten hun Disney+ abonnement bestellen, beheren en betalen via Mijn Ziggo."

   

   Update: in eerste instantie stond vermeld dat Disney+ ook via een app op KPN bruikleendecoders beschikbaar is. Dit is vooralsnog niet het geval.

  ZiggoVodafoneZiggoDisneyDisney+tvtelevisiefilmsseriesdecoderbruikleendecoderMediabox NextNext MiniappOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)