Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt functionaliteit aan Next Mini toe

  Ziggo heeft de functionaliteit van de bruikleendecoder Next Mini uitgebreid. De Next Mini is de nieuwste decoder van het kabelbedrijf, die standaard aan nieuwe klanten wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 3
  Ziggo voegt functionaliteit aan Next Mini toe
  Foto Getty Images

  Gebruikers van Next Mini kunnen vanaf deze week de nieuwsfunctie teletekst op hun decoder gebruiken. Ziggo voegt de voor deze decoder nieuwe functie op afstand toe. Dit betekent dat gebruikers niets hoeven te doen om toegang tot deze informatieve nieuwsdienst te krijgen. Op deze hulppagina legt Ziggo uit hoe teletekst op de Next Mini gebruikt kan worden.

   

  Op weg retour

  Teletekst is een nieuwsdienst die nog uit het analoge tijdperk stamt en door steeds meer zenders wordt uitgeschakeld. De dienst is dan ook niet bij alle zenders van het Ziggo zenderaanbod aanwezig. Ziggo heeft teletekst bij NPO 1, NPO 2, NPO 3 en een groot deel van de regionale zenders toegevoegd. Ook bij de zenders ARD, ZDF, WDR, NDR, RTL Deutschland, Sat.1, ARTE, TVE, TRT Türk, TRT Çocuk en TRT Muzik kunnen gebruikers van Next Mini teletekst raadplegen.

  ZiggoVodafoneZiggoNext Minitvtelevisiedecoderbruikleendecoderteletekst

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)