Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt functionaliteit aan Next Mini toe

  Ziggo heeft de functionaliteit van de bruikleendecoder Next Mini uitgebreid. De Next Mini is de nieuwste decoder van het kabelbedrijf, die standaard aan nieuwe klanten wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 3
  Ziggo voegt functionaliteit aan Next Mini toe
  Foto Getty Images

  Gebruikers van Next Mini kunnen vanaf deze week de nieuwsfunctie teletekst op hun decoder gebruiken. Ziggo voegt de voor deze decoder nieuwe functie op afstand toe. Dit betekent dat gebruikers niets hoeven te doen om toegang tot deze informatieve nieuwsdienst te krijgen. Op deze hulppagina legt Ziggo uit hoe teletekst op de Next Mini gebruikt kan worden.

   

  Op weg retour

  Teletekst is een nieuwsdienst die nog uit het analoge tijdperk stamt en door steeds meer zenders wordt uitgeschakeld. De dienst is dan ook niet bij alle zenders van het Ziggo zenderaanbod aanwezig. Ziggo heeft teletekst bij NPO 1, NPO 2, NPO 3 en een groot deel van de regionale zenders toegevoegd. Ook bij de zenders ARD, ZDF, WDR, NDR, RTL Deutschland, Sat.1, ARTE, TVE, TRT Türk, TRT Çocuk en TRT Muzik kunnen gebruikers van Next Mini teletekst raadplegen.

  ZiggoVodafoneZiggoNext Minitvtelevisiedecoderbruikleendecoderteletekst

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)