Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt functionaliteit aan Next Mini toe

  Ziggo heeft de functionaliteit van de bruikleendecoder Next Mini uitgebreid. De Next Mini is de nieuwste decoder van het kabelbedrijf, die standaard aan nieuwe klanten wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 3
  Ziggo voegt functionaliteit aan Next Mini toe
  Foto Getty Images

  Gebruikers van Next Mini kunnen vanaf deze week de nieuwsfunctie teletekst op hun decoder gebruiken. Ziggo voegt de voor deze decoder nieuwe functie op afstand toe. Dit betekent dat gebruikers niets hoeven te doen om toegang tot deze informatieve nieuwsdienst te krijgen. Op deze hulppagina legt Ziggo uit hoe teletekst op de Next Mini gebruikt kan worden.

   

  Op weg retour

  Teletekst is een nieuwsdienst die nog uit het analoge tijdperk stamt en door steeds meer zenders wordt uitgeschakeld. De dienst is dan ook niet bij alle zenders van het Ziggo zenderaanbod aanwezig. Ziggo heeft teletekst bij NPO 1, NPO 2, NPO 3 en een groot deel van de regionale zenders toegevoegd. Ook bij de zenders ARD, ZDF, WDR, NDR, RTL Deutschland, Sat.1, ARTE, TVE, TRT Türk, TRT Çocuk en TRT Muzik kunnen gebruikers van Next Mini teletekst raadplegen.

  ZiggoVodafoneZiggoNext Minitvtelevisiedecoderbruikleendecoderteletekst

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview