Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt HBO Max aan aanbod Mediabox toe

  Ziggo-klanten die de Mediabox Next of Next Mini gebruiken, kunnen vanaf nu rechtstreeks op deze tv-decoders gebruikmaken van streamingdienst HBO Max.
  Jarco Kriek
  21 februari 2023
  comments 8
  Ziggo voegt HBO Max aan aanbod Mediabox toe
  Foto Getty Images

  De app van HBO Max is vandaag beschikbaar gekomen voor de twee nieuwste bruikleendecoders van Ziggo. Als de content door HBO Max in 4K wordt aangeboden dan kan via de Mediabox Next en Next Mini de betreffende film of serie ook daadwerkelijk in deze betere beeldkwaliteit worden bekeken. De HBO Max-app kan handmatig op de decoder geopend worden, maar ook stembediening – het zogenaamde voice controle – is mogelijk. Vanaf 1 maart is HBO Max beschikbaar op voorkeuzekanaal 156.

   

  Abonnement

  De HBO Max-app op de bruikleendecoders van Ziggo is dan wel gratis beschikbaar, maar om de content van de streamingdienst te kunnen zien is wel een aanvullend abonnement nodig. Dit abonnement kan de Ziggo-klant direct bij het kabelbedrijf afsluiten. Betaling van de abonnementskosten vindt in dat geval via de maandelijkse Ziggo factuur plaats. Ziggo-klanten die al een HBO Max-abonnement rechtstreeks bij de streamingdienst hebben, kunnen met de eigen inloggegevens kijken via de Mediabox Next of Next Mini. Net als bij aankoop van het abonnement bij HBO Max zelf, kan het abonnement dat bij Ziggo is gekocht op maximaal drie apparaten gelijktijdig gebruikt worden.

  ZiggoVodafoneZiggoHBO MaxMediabox NextNext MiniOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)