Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt HBO Max aan aanbod Mediabox toe

  Ziggo-klanten die de Mediabox Next of Next Mini gebruiken, kunnen vanaf nu rechtstreeks op deze tv-decoders gebruikmaken van streamingdienst HBO Max.
  Jarco Kriek
  21 februari 2023
  comments 8
  Ziggo voegt HBO Max aan aanbod Mediabox toe
  Foto Getty Images

  De app van HBO Max is vandaag beschikbaar gekomen voor de twee nieuwste bruikleendecoders van Ziggo. Als de content door HBO Max in 4K wordt aangeboden dan kan via de Mediabox Next en Next Mini de betreffende film of serie ook daadwerkelijk in deze betere beeldkwaliteit worden bekeken. De HBO Max-app kan handmatig op de decoder geopend worden, maar ook stembediening – het zogenaamde voice controle – is mogelijk. Vanaf 1 maart is HBO Max beschikbaar op voorkeuzekanaal 156.

   

  Abonnement

  De HBO Max-app op de bruikleendecoders van Ziggo is dan wel gratis beschikbaar, maar om de content van de streamingdienst te kunnen zien is wel een aanvullend abonnement nodig. Dit abonnement kan de Ziggo-klant direct bij het kabelbedrijf afsluiten. Betaling van de abonnementskosten vindt in dat geval via de maandelijkse Ziggo factuur plaats. Ziggo-klanten die al een HBO Max-abonnement rechtstreeks bij de streamingdienst hebben, kunnen met de eigen inloggegevens kijken via de Mediabox Next of Next Mini. Net als bij aankoop van het abonnement bij HBO Max zelf, kan het abonnement dat bij Ziggo is gekocht op maximaal drie apparaten gelijktijdig gebruikt worden.

  ZiggoVodafoneZiggoHBO MaxMediabox NextNext MiniOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview