Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt Viaplay aan Mediabox Next toe

  Ziggo-klanten die Mediabox Next gebruiken, kunnen rechtstreeks via deze bruikleendecoder live naar Formule 1 en ander content van streamingdienst Viaplay kijken.
  Jarco Kriek
  1 february 2022
  comments 5
  Ziggo voegt Viaplay aan Mediabox Next toe

  Viaplay begint in Nederland op 1 maart. Direct vanaf de eerste dag belooft Ziggo dat een app voor bruikleendecoder Mediabox Next in de appstore van dit apparaat verkrijgbaar is. Deze app krijgt ook ondersteuning van stembediening (voice control). Het is opvallend dat Ziggo de Viaplay-app alleen voor Mediabox Next beschikbaar maakt. Ziggo maakte enige tijd geleden Mediabox Next en Mediabox XL – uitgezonderd weergave in 4K-beeldkwaliteit – meer gelijkwaardig aan elkaar. Dit inclusief opnemen in de cloud (cloudPVR), voice control en appstore.

  Andere apparaten

  KPN heeft ook bekendgemaakt dat het voor de eigen bruikleendecoders een app introduceert waarmee direct via dit apparaat naar content van Viaplay gekeken kan worden. KPN houdt op dit moment echter nog in het midden of deze app direct al op 1 maart bij de marktintroductie van Viaplay beschikbaar is. Viaplay is in ieder geval wel via een app verkrijgbaar op de meest gebruikte modellen Smart TV-internettelevisies van de bekendere merken, online mediaspelers, spelconsole, tablet, smartphone en internetsite.

   

  Aanbod

  Naast entertainment bestaande uit films, series en documentaires gaat Viaplay ook een groot aanbod aan kindertitels aanbieden. Sportliefhebbers worden eveneens niet vergeten. Voor Viaplay Nederland heeft NENT onder meer de uitzendrechten van Formule 1, voetbal (Duitse Bundesliga en Engelse Premier League) en PDC Darts gekocht.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment GroupNENTViaplaystreamingdienstMediabox Next

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)