Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt Viaplay aan Mediabox Next toe

  Ziggo-klanten die Mediabox Next gebruiken, kunnen rechtstreeks via deze bruikleendecoder live naar Formule 1 en ander content van streamingdienst Viaplay kijken.
  Jarco Kriek
  1 february 2022
  comments 5
  Ziggo voegt Viaplay aan Mediabox Next toe

  Viaplay begint in Nederland op 1 maart. Direct vanaf de eerste dag belooft Ziggo dat een app voor bruikleendecoder Mediabox Next in de appstore van dit apparaat verkrijgbaar is. Deze app krijgt ook ondersteuning van stembediening (voice control). Het is opvallend dat Ziggo de Viaplay-app alleen voor Mediabox Next beschikbaar maakt. Ziggo maakte enige tijd geleden Mediabox Next en Mediabox XL – uitgezonderd weergave in 4K-beeldkwaliteit – meer gelijkwaardig aan elkaar. Dit inclusief opnemen in de cloud (cloudPVR), voice control en appstore.

  Andere apparaten

  KPN heeft ook bekendgemaakt dat het voor de eigen bruikleendecoders een app introduceert waarmee direct via dit apparaat naar content van Viaplay gekeken kan worden. KPN houdt op dit moment echter nog in het midden of deze app direct al op 1 maart bij de marktintroductie van Viaplay beschikbaar is. Viaplay is in ieder geval wel via een app verkrijgbaar op de meest gebruikte modellen Smart TV-internettelevisies van de bekendere merken, online mediaspelers, spelconsole, tablet, smartphone en internetsite.

   

  Aanbod

  Naast entertainment bestaande uit films, series en documentaires gaat Viaplay ook een groot aanbod aan kindertitels aanbieden. Sportliefhebbers worden eveneens niet vergeten. Voor Viaplay Nederland heeft NENT onder meer de uitzendrechten van Formule 1, voetbal (Duitse Bundesliga en Engelse Premier League) en PDC Darts gekocht.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment GroupNENTViaplaystreamingdienstMediabox Next

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview