Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt Viaplay aan Mediabox Next toe

  Ziggo-klanten die Mediabox Next gebruiken, kunnen rechtstreeks via deze bruikleendecoder live naar Formule 1 en ander content van streamingdienst Viaplay kijken.
  Jarco Kriek
  1 februari 2022
  comments 5
  Ziggo voegt Viaplay aan Mediabox Next toe

  Viaplay" target="_blank">Viaplay begint in Nederland op 1 maart. Direct vanaf de eerste dag belooft Ziggo dat een app voor bruikleendecoder Mediabox Next in de appstore van dit apparaat verkrijgbaar is. Deze app krijgt ook ondersteuning van stembediening (voice control). Het is opvallend dat Ziggo de Viaplay-app alleen voor Mediabox Next beschikbaar maakt. Ziggo maakte enige tijd geleden Mediabox Next en Mediabox XL – uitgezonderd weergave in 4K-beeldkwaliteit – meer gelijkwaardig aan elkaar. Dit inclusief opnemen in de cloud (cloudPVR), voice control en appstore.

  Andere apparaten

  KPN heeft ook bekendgemaakt dat het voor de eigen bruikleendecoders een app introduceert waarmee direct via dit apparaat naar content van Viaplay gekeken kan worden. KPN houdt op dit moment echter nog in het midden of deze app direct al op 1 maart bij de marktintroductie van Viaplay beschikbaar is. Viaplay is in ieder geval wel via een app verkrijgbaar op de meest gebruikte modellen Smart TV-internettelevisies van de bekendere merken, online mediaspelers, spelconsole, tablet, smartphone en internetsite.

   

  Aanbod

  Naast entertainment bestaande uit films, series en documentaires gaat Viaplay ook een groot aanbod aan kindertitels aanbieden. Sportliefhebbers worden eveneens niet vergeten. Voor Viaplay Nederland heeft NENT onder meer de uitzendrechten van Formule 1, voetbal (Duitse Bundesliga en Engelse Premier League) en PDC Darts gekocht.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment GroupNENTViaplaystreamingdienstMediabox Next

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)