Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt zender aan basispakket toe

  Ziggo breidt op 1 februari het zenderaanbod van het instapabonnement Kabel TV uit, Dit pakket bestaat uit tv- en radiozenders die digitaal ongecodeerd worden verspreid.
  Jarco Kriek
  29 januari 2022
  comments 8
  Ziggo voegt zender aan basispakket toe
  Foto ProShots

  Het gaat bij deze toevoeging om de radiozender Sunlite. De radiozender is van dezelfde eigenaren als 100%NL en Slam! en is sinds enkele maanden in Nederland in de ether via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren. Sunlite is in december tevens begonnen met uitzenden via de korte golf.

   

  Diverse manieren

  Sunlite kan bij Ziggo via meerdere manieren beluisterd worden. Direct via de televisie of eigen kabeldecoder is de radiozender op voorkeuzekanaal 822 of 1822 te vinden. Bij de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next is Sunlite vanaf 1 februari onderdeel van de in deze decoders aanwezige Radio-app.

  ZiggoVodafoneZiggoSunltedigitaalradioKabel TVabonnementzenderuitbreidingzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)