Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt zender aan basispakket toe

  Ziggo breidt op 1 februari het zenderaanbod van het instapabonnement Kabel TV uit, Dit pakket bestaat uit tv- en radiozenders die digitaal ongecodeerd worden verspreid.
  Jarco Kriek
  29 january 2022
  comments 8
  Ziggo voegt zender aan basispakket toe
  Foto ProShots

  Het gaat bij deze toevoeging om de radiozender Sunlite. De radiozender is van dezelfde eigenaren als 100%NL en Slam! en is sinds enkele maanden in Nederland in de ether via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren. Sunlite is in december tevens begonnen met uitzenden via de korte golf.

   

  Diverse manieren

  Sunlite kan bij Ziggo via meerdere manieren beluisterd worden. Direct via de televisie of eigen kabeldecoder is de radiozender op voorkeuzekanaal 822 of 1822 te vinden. Bij de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next is Sunlite vanaf 1 februari onderdeel van de in deze decoders aanwezige Radio-app.

  ZiggoVodafoneZiggoSunltedigitaalradioKabel TVabonnementzenderuitbreidingzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview