Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt zender aan basispakket toe

  Ziggo breidt op 1 februari het zenderaanbod van het instapabonnement Kabel TV uit, Dit pakket bestaat uit tv- en radiozenders die digitaal ongecodeerd worden verspreid.
  Jarco Kriek
  29 januari 2022
  comments 8
  Ziggo voegt zender aan basispakket toe
  Foto ProShots

  Het gaat bij deze toevoeging om de radiozender Sunlite. De radiozender is van dezelfde eigenaren als 100%NL en Slam! en is sinds enkele maanden in Nederland in de ether via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren. Sunlite is in december tevens begonnen met uitzenden via de korte golf.

   

  Diverse manieren

  Sunlite kan bij Ziggo via meerdere manieren beluisterd worden. Direct via de televisie of eigen kabeldecoder is de radiozender op voorkeuzekanaal 822 of 1822 te vinden. Bij de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next is Sunlite vanaf 1 februari onderdeel van de in deze decoders aanwezige Radio-app.

  ZiggoVodafoneZiggoSunltedigitaalradioKabel TVabonnementzenderuitbreidingzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)