Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt zender aan basispakket toe

  Ziggo breidt op 1 februari het zenderaanbod van het instapabonnement Kabel TV uit, Dit pakket bestaat uit tv- en radiozenders die digitaal ongecodeerd worden verspreid.
  Jarco Kriek
  29 january 2022
  comments 8
  Ziggo voegt zender aan basispakket toe
  Foto ProShots

  Het gaat bij deze toevoeging om de radiozender Sunlite. De radiozender is van dezelfde eigenaren als 100%NL en Slam! en is sinds enkele maanden in Nederland in de ether via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren. Sunlite is in december tevens begonnen met uitzenden via de korte golf.

   

  Diverse manieren

  Sunlite kan bij Ziggo via meerdere manieren beluisterd worden. Direct via de televisie of eigen kabeldecoder is de radiozender op voorkeuzekanaal 822 of 1822 te vinden. Bij de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next is Sunlite vanaf 1 februari onderdeel van de in deze decoders aanwezige Radio-app.

  ZiggoVodafoneZiggoSunltedigitaalradioKabel TVabonnementzenderuitbreidingzenderaanbod

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)