Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voert bescheiden prijsverhoging van maximaal twee euro door

  Ziggo gaat bestaande klanten vanaf 1 juli een bescheiden prijsverhoging van het abonnement voor tv en internet doorberekenen.
  Jarco Kriek
  6 juni 2024
  comments 8
  Ziggo voert bescheiden prijsverhoging van maximaal twee euro door
  Foto Getty Images

  VodafoneZiggo bevestigt aan Totaal TV dat de prijsverhoging bij Ziggo ver onder de door CBS vastgestelde inflatiecorrectie van 3,8 procent blijft. Ziggo verhoogt de prijs van abonnementen voor bestaande klanten met gemiddeld 2,5 procent. Daarnaast stelt Ziggo een maximum van twee euro per maand aan de prijsverhoging. De prijsverhoging van Ziggo is hierdoor bescheiden vergeleken met die van onder meer KPN, Delta en Online.nl, die eveneens de prijs van hun abonnementen in juli aanpassen. VodafoneZiggo zegt dat Ziggo-klanten persoonlijk worden geïnformeerd over de prijsverhoging van hun abonnement. De prijsverhoging geldt zowel voor abonnementen voor consumenten als bedrijven.

   

  Bundelprijs

  De prijsverhoging wordt op maandag 1 juli door Ziggo effectief gemaakt en geldt voor de bundelprijs van het abonnement. De prijsverhoging met een maximum van twee euro geldt afzonderlijk voor ieder afgesloten abonnement. Naast de prijscorrectie voor bundelabonnementen vindt ook een inflatiecorrectie plaats voor de dienst VoIP Bellen. Het standaard-abonnement wordt €0,55 per maand duurder. De variant VoIP Bellen Internationaal €0,50 per maand. Ziggo brengt klanten tussen 6 en 27 juni van de prijsverhoging op de hoogte via de maandelijkse factuur. Omdat nieuwe prijs een maand later via de volgende factuur voor het eerst wordt geïnd, voldoet Ziggo aan de plicht om klanten minimaal 30 dagen vooraf op de hoogte brengen van de prijsaanpassing.

   

  Opzeggen

  Omdat VodafoneZiggo de prijsaanpassing onder de vastgestelde inflatiecorrectie houdt, is er voor klanten geen mogelijkheid om hun abonnement binnen een contractvaste periode kosteloos op te zeggen. Abonnementen buiten de contractvaste termijn kunnen altijd opgezegd worden, met inachtneming van de geldende opzegtermijn.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetinflatieinflatoecorrectieprijsverhoging

  Reacties