Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voert werkzaamheden Mediabox Next en XL uit

  Ziggo voert vandaag en morgen nog werkzaamheden uit bij de appstore die wordt gebruikt bij de Mediabox Next en Mediabox XL.
  Jarco Kriek
  10 februari 2022
  comments 0
  Ziggo voert werkzaamheden Mediabox Next en XL uit

  Ziggo geeft de volgende uitleg over de noodzaak van de werkzaamheden bij de appstore: 'We vernieuwen de code waar de apps van je Mediabox Next en XL op draaien. Dankzij het vernieuwen van deze code is het platform klaar voor de toekomst. Door het onderhoud moet je wel eenmalig opnieuw inloggen op de apps. Volg hiervoor de aangegeven stappen op het scherm.' Het kabelbedrijf benadrukt dat door de update geen nieuwe apps – zoals YouTube – beschikbaar komen op Mediabox XL.

   

  Andere manier

  Tijdens de werkzaamheden dienen gebruikers van beide modellen bruikleendecoders wel op een andere manier toegang tot inmiddels geïnstalleerde apps verkrijgen. Dit kan via onderstaande methode.

   

  • Open het hoofdmenu [huisje]
  • Het tabblad TV Apps en druk op [OK]
  • Navigeer 2x naar beneden voor Recent geopende apps
  ZiggoVodafoneZiggoMediabox NextMediabox XLipdate

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)