Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voert werkzaamheden Mediabox Next en XL uit

  Ziggo voert vandaag en morgen nog werkzaamheden uit bij de appstore die wordt gebruikt bij de Mediabox Next en Mediabox XL.
  Jarco Kriek
  10 februari 2022
  comments 0
  Ziggo voert werkzaamheden Mediabox Next en XL uit

  Ziggo geeft de volgende uitleg over de noodzaak van de werkzaamheden bij de appstore: 'We vernieuwen de code waar de apps van je Mediabox Next en XL op draaien. Dankzij het vernieuwen van deze code is het platform klaar voor de toekomst. Door het onderhoud moet je wel eenmalig opnieuw inloggen op de apps. Volg hiervoor de aangegeven stappen op het scherm.' Het kabelbedrijf benadrukt dat door de update geen nieuwe apps – zoals YouTube – beschikbaar komen op Mediabox XL.

   

  Andere manier

  Tijdens de werkzaamheden dienen gebruikers van beide modellen bruikleendecoders wel op een andere manier toegang tot inmiddels geïnstalleerde apps verkrijgen. Dit kan via onderstaande methode.

   

  • Open het hoofdmenu [huisje]
  • Het tabblad TV Apps en druk op [OK]
  • Navigeer 2x naar beneden voor Recent geopende apps
  ZiggoVodafoneZiggoMediabox NextMediabox XLipdate

  Reacties

 1. TV-TIP Viewpoint

  Viewpoint
  Canvas om 21:25 uur
  Wanneer lerares Gemma Hillman in het niets verdwijnt en haar vriend Greg zich vreemd gaat gedragen, besluit detective Martin King zijn observatiepost op te zetten in het appartement van haar overbuurvrouw. Maar de getroebleerde King twijfelt al snel of hij wel kan vertrouwen op wat hij ziet.

  TV-TIP Ik vertrek

  Ik vertrek
  NPO 1 om 21:36 uur
  Steward Walter en farmaceutisch consultant Marcel leiden een onbekommerd leven. De donkere wolken drijven over als er in korte tijd een aantal dierbaren komt te overlijden, Walter zijn heup verbrijzelt en vervolgens in een burn-out schiet. Om de zon weer te laten schijnen, besluiten de heren een B&B te openen aan de Costa Blanca. Maar door financiële ellende moet het duo over op plan B.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)