Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voert werkzaamheden Mediabox Next en XL uit

  Ziggo voert vandaag en morgen nog werkzaamheden uit bij de appstore die wordt gebruikt bij de Mediabox Next en Mediabox XL.
  Jarco Kriek
  10 februari 2022
  comments 0
  Ziggo voert werkzaamheden Mediabox Next en XL uit

  Ziggo geeft de volgende uitleg over de noodzaak van de werkzaamheden bij de appstore: 'We vernieuwen de code waar de apps van je Mediabox Next en XL op draaien. Dankzij het vernieuwen van deze code is het platform klaar voor de toekomst. Door het onderhoud moet je wel eenmalig opnieuw inloggen op de apps. Volg hiervoor de aangegeven stappen op het scherm.' Het kabelbedrijf benadrukt dat door de update geen nieuwe apps – zoals YouTube – beschikbaar komen op Mediabox XL.

   

  Andere manier

  Tijdens de werkzaamheden dienen gebruikers van beide modellen bruikleendecoders wel op een andere manier toegang tot inmiddels geïnstalleerde apps verkrijgen. Dit kan via onderstaande methode.

   

  • Open het hoofdmenu [huisje]
  • Het tabblad TV Apps en druk op [OK]
  • Navigeer 2x naar beneden voor Recent geopende apps
  ZiggoVodafoneZiggoMediabox NextMediabox XLipdate

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview