Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voert werkzaamheden Mediabox Next en XL uit

  Ziggo voert vandaag en morgen nog werkzaamheden uit bij de appstore die wordt gebruikt bij de Mediabox Next en Mediabox XL.
  Jarco Kriek
  10 february 2022
  comments 0
  Ziggo voert werkzaamheden Mediabox Next en XL uit

  Ziggo geeft de volgende uitleg over de noodzaak van de werkzaamheden bij de appstore: 'We vernieuwen de code waar de apps van je Mediabox Next en XL op draaien. Dankzij het vernieuwen van deze code is het platform klaar voor de toekomst. Door het onderhoud moet je wel eenmalig opnieuw inloggen op de apps. Volg hiervoor de aangegeven stappen op het scherm.' Het kabelbedrijf benadrukt dat door de update geen nieuwe apps – zoals YouTube – beschikbaar komen op Mediabox XL.

   

  Andere manier

  Tijdens de werkzaamheden dienen gebruikers van beide modellen bruikleendecoders wel op een andere manier toegang tot inmiddels geïnstalleerde apps verkrijgen. Dit kan via onderstaande methode.

   

  • Open het hoofdmenu [huisje]
  • Het tabblad TV Apps en druk op [OK]
  • Navigeer 2x naar beneden voor Recent geopende apps
  ZiggoVodafoneZiggoMediabox NextMediabox XLipdate

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)