Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo volgt KPN met aanbod huurfilms

    Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag digitaal films huren met hun bruikleendecoder bij Pathé Thuis. Het aanbod van films is hierdoor groter geworden.
    Jarco Kriek
    4 juli 2023
    comments 0
    Ziggo volgt KPN met aanbod huurfilms
    Foto Getty Images

    Ziggo en KPN houden elkaar al langere tijd goed in de gaten. Als een van deze partijen iets nieuws doet, dan volgt de ander vaak enige tijd later. KPN voegde vorig jaar het digitale huuraanbod van Pathé Thuis toe op zijn video on demand-platform. Het heeft enige tijd geduurd, maar vandaag volgt Ziggo dan uiteindelijk ook. Pathé Thuis is per direct aanwezig op de bruikleendecoders Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL. Pathé Thuis is overigens via een eigen app beschikbaar op de meeste Smart TV-internettelevisies en online mediaspelers met Android TV en Apple TV HD/4K .

     

    Nieuwe films

    Het uitgebreide aanbod van Pathé Thuis is vanaf vandaag geïntegreerd in het vertrouwde Ziggo TV-platform en vervangt daarmee het huidige huurfilm aanbod. Klanten kunnen direct kiezen uit de nieuwste blockbusters, zoals Super Mario Bros. Movie en Avatar: The Way of Water, maar ook uit bekende klassiekers en alles daartussenin. Het Huren-menu op de mediabox maakt plaats voor Pathé Thuis, waarbij klanten geen aparte app nodig hebben om toegang te krijgen tot alle titels. Daarnaast is het voor klanten mogelijk om films die gestart zijn op de mediabox verder te kijken via de Ziggo GO-app.

     

    Eenvoudige toegang

    Robin Kroes, executive director Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo: “We willen onze klanten op een zo makkelijk mogelijke manier de beste tv-ervaring bieden, met toegang tot hun favoriete titels. Een samenwerking met Pathé Thuis kan wat ons betreft dan ook niet ontbreken. Dankzij deze samenwerking krijgen onze klanten gemakkelijk en snel toegang tot de nieuwste films. Zo kunnen ze een bioscoop-ervaring creëren vanuit hun eigen woonkamer.” 

     

    Pathé Thuis

    Pathé Thuis is in 2011 gelanceerd als eerste movie on-demand service van Nederland. Met meer dan 5000 titels, van thrillers tot comedy, van de nieuwste films tot titels van vroeger, biedt Pathé Thuis filmliefhebbers toegang tot de filmwereld vanaf thuis op de bank. Doordat klanten per film betalen, is een abonnement niet nodig en behouden ze maximale flexibiliteit.

     

    Fast & Furious de zomer in

    Speciaal voor Ziggo-klanten is deze zomer nog meer te beleven dankzij de samenwerking met Pathé Thuis. Zo zijn ruim 30 films, waaronder de eerste negen Fast & Furious films met korting te bekijken van 13 tot en met 26 juli. Ook kunnen klanten zich via Priority aanmelden om op 9 augustus bij Pathé Leidsche Rijn in Utrecht op het dakterras te genieten van een barbecue en de tiende Fast & Furious film: Fast X. 

    ZiggoVodafoneZiggoPathé ThuistvtelevisiefilmsbruikleendecoderdecoderMediabox XLMediabox NextNext Mini

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview