Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: ‘voor iedereen een aantrekkelijk aanbod op maat’

  VodafoneZiggo heeft voor iedereen die geïnteresseerd is in vaste diensten van Ziggo een aantrekkelijk aanbod op maat. Dit laat het bedrijf aan Totaal TV weten.
  Jarco Kriek
  23 september 2022
  comments 7
  Ziggo: ‘voor iedereen een aantrekkelijk aanbod op maat’
  Foto Getty Images

  Naar aanleiding van een opmerking van een Ziggo-medewerker op het eigen klant-helpt-klant community forum vroeg Totaal TV een inhoudelijke reactie aan VodafoneZiggo. Een bestaande Ziggo-klant meldde dat hij voor het eerst in vijf jaar geen korting aangeboden kreeg bij verlenging van het contract. De Ziggo-medewerker op het forum antwoordde hierop dat het in sommige gevallen beter is om jaarlijks van leverancier van vaste diensten over te stappen omdat op deze manier elk jaar van welkomstkortingen kan worden geprofiteerd. Die opmerking is om meerdere redenen opvallend. Zo bieden Ziggo en KPN vaste klanten op dit moment wisselende kortingen als het contractvrije abonnement opnieuw met een contractvaste termijn wordt overgesloten. Naar het nu blijkt, geldt deze mogelijkheid niet voor alle klanten.

   

  Passende aanbod

  Woordvoerder Ronald van der Aart reageert namens VodafoneZiggo: “Iedereen is welkom bij VodafoneZiggo. En we hebben voor iedereen een aantrekkelijk aanbod op maat. Dat moet ook, want er is veel keus in de markt. Mensen kiezen voor de leverancier die het beste bij hun behoefte past en we zijn daarom blij dat we iedereen van dienst kunnen zijn met een breed aanbod aan entertainment, met de slimme Next Mini mediabox, met supersnel en stabiel internet met downloadsnelheden tot 1 Gbps en met een krachtig 5G-netwerk voor mobiele telefonie.”

   

  Actuele actie

  Ziggo heeft op dit moment een aantrekkelijke aanbieding waarbij nieuwe klanten tot 12 maanden 50 procent korting op een abonnement met tv en internet kunnen ontvangen. Bij aanschaf van het duurste GIGA-abonnement kan hierdoor de korting oplopen tot meer dan 500 euro gedurende het af te sluiten jaarcontract.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkortingconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  Interview