Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo weigert bestaande klant omruil nieuwe internetmodem’

  Ziggo biedt bestaande klanten vooralsnog niet de mogelijkheid om de nu gebruikte internetmodem om te ruilen voor de nieuwe supersnelle DOCSIS 3.1 modem.
  Jarco Kriek
  6 oktober 2022
  comments 10
  ‘Ziggo weigert bestaande klant omruil nieuwe internetmodem’
  Foto Getty Images

  Ziggo is deze week begonnen met het leveren van de nieuwe supersnelle DOCSIS 3.1 internetmodem van Sagemcom - het model F3896LG-ZG, ook wel F@st 3896 genoemd – aan nieuwe klanten die de internetabonnementvormen Max of Giga afnemen. Het kabelbedrijf zegt op een later moment de nieuwe internetmodem ook te willen leveren aan nieuwe klanten die een internetabonnement met een lagere internetsnelheid hebben. Op de vraag van Totaal TV of bestaande klanten die op dit moment het Max of Giga internetabonnement hebben de oude modem voor de nieuwe internetmodem van Sagemcom kunnen inruilen, werd door een woordvoerder van het kabelbedrijf geen antwoord gegeven.

   

  Geen nieuw modem

  Op het klant-helpt-klant community forum van Ziggo is het omruilbeleid van het kabelbedrijf wat betreft de nieuwe snelle internetmodem wel wat duidelijker geworden. Een Ziggo-klant meldt dat bij een verzoek voor omruil naar de nieuwe internetmodem een afwijzend antwoord is gekomen. “Contact gehad met Ziggo en ze willen mijn Connectbox niet omruilen voor de nieuwe V2 (een naam die op het Ziggo-forum voor het nieuwe modem wordt gebruikt – red.). Al geven ze wél aan dat die nieuwe de toekomst wordt (en uiteindelijk iedere klant die gaat hebben)”, zo meldt de betreffende klant op het forum. In een andere discussie op hetzelfde forum wordt het beleid van Ziggo op dit punt verder toegelicht. “We kunnen niet zomaar een ander modem regelen indien hier geen directe aanleiding of reden toe is”, aldus een Ziggo-moderator.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetmodemDOCSIS 3.1gigabitinternetsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)