Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo weigert bestaande klant omruil nieuwe internetmodem’

  Ziggo biedt bestaande klanten vooralsnog niet de mogelijkheid om de nu gebruikte internetmodem om te ruilen voor de nieuwe supersnelle DOCSIS 3.1 modem.
  Jarco Kriek
  6 oktober 2022
  comments 10
  ‘Ziggo weigert bestaande klant omruil nieuwe internetmodem’
  Foto Getty Images

  Ziggo is deze week begonnen met het leveren van de nieuwe supersnelle DOCSIS 3.1 internetmodem van Sagemcom - het model F3896LG-ZG, ook wel F@st 3896 genoemd – aan nieuwe klanten die de internetabonnementvormen Max of Giga afnemen. Het kabelbedrijf zegt op een later moment de nieuwe internetmodem ook te willen leveren aan nieuwe klanten die een internetabonnement met een lagere internetsnelheid hebben. Op de vraag van Totaal TV of bestaande klanten die op dit moment het Max of Giga internetabonnement hebben de oude modem voor de nieuwe internetmodem van Sagemcom kunnen inruilen, werd door een woordvoerder van het kabelbedrijf geen antwoord gegeven.

   

  Geen nieuw modem

  Op het klant-helpt-klant community forum van Ziggo is het omruilbeleid van het kabelbedrijf wat betreft de nieuwe snelle internetmodem wel wat duidelijker geworden. Een Ziggo-klant meldt dat bij een verzoek voor omruil naar de nieuwe internetmodem een afwijzend antwoord is gekomen. “Contact gehad met Ziggo en ze willen mijn Connectbox niet omruilen voor de nieuwe V2 (een naam die op het Ziggo-forum voor het nieuwe modem wordt gebruikt – red.). Al geven ze wél aan dat die nieuwe de toekomst wordt (en uiteindelijk iedere klant die gaat hebben)”, zo meldt de betreffende klant op het forum. In een andere discussie op hetzelfde forum wordt het beleid van Ziggo op dit punt verder toegelicht. “We kunnen niet zomaar een ander modem regelen indien hier geen directe aanleiding of reden toe is”, aldus een Ziggo-moderator.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetmodemDOCSIS 3.1gigabitinternetsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)