Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo weigert bestaande klant omruil nieuwe internetmodem’

  Ziggo biedt bestaande klanten vooralsnog niet de mogelijkheid om de nu gebruikte internetmodem om te ruilen voor de nieuwe supersnelle DOCSIS 3.1 modem.
  Jarco Kriek
  6 oktober 2022
  comments 10
  ‘Ziggo weigert bestaande klant omruil nieuwe internetmodem’
  Foto Getty Images

  Ziggo is deze week begonnen met het leveren van de nieuwe supersnelle DOCSIS 3.1 internetmodem van Sagemcom - het model F3896LG-ZG, ook wel F@st 3896 genoemd – aan nieuwe klanten die de internetabonnementvormen Max of Giga afnemen. Het kabelbedrijf zegt op een later moment de nieuwe internetmodem ook te willen leveren aan nieuwe klanten die een internetabonnement met een lagere internetsnelheid hebben. Op de vraag van Totaal TV of bestaande klanten die op dit moment het Max of Giga internetabonnement hebben de oude modem voor de nieuwe internetmodem van Sagemcom kunnen inruilen, werd door een woordvoerder van het kabelbedrijf geen antwoord gegeven.

   

  Geen nieuw modem

  Op het klant-helpt-klant community forum van Ziggo is het omruilbeleid van het kabelbedrijf wat betreft de nieuwe snelle internetmodem wel wat duidelijker geworden. Een Ziggo-klant meldt dat bij een verzoek voor omruil naar de nieuwe internetmodem een afwijzend antwoord is gekomen. “Contact gehad met Ziggo en ze willen mijn Connectbox niet omruilen voor de nieuwe V2 (een naam die op het Ziggo-forum voor het nieuwe modem wordt gebruikt – red.). Al geven ze wél aan dat die nieuwe de toekomst wordt (en uiteindelijk iedere klant die gaat hebben)”, zo meldt de betreffende klant op het forum. In een andere discussie op hetzelfde forum wordt het beleid van Ziggo op dit punt verder toegelicht. “We kunnen niet zomaar een ander modem regelen indien hier geen directe aanleiding of reden toe is”, aldus een Ziggo-moderator.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetmodemDOCSIS 3.1gigabitinternetsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)