Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo werkt aan verbetering Ziggo GO: "maar dit kost tijd"

  Een groeiend aantal Ziggo-abonnees is niet te spreken over de werking van online tv-dienst Ziggo GO. Het kabelbedrijf werkt aan een update, maar kan niet zeggen wanneer die verschijnt.
  Jarco Kriek
  28 oktober 2022
  comments 1
  Ziggo werkt aan verbetering Ziggo GO:
  Foto Getty Images

  Het herhaaldelijk – vaak dagelijks – opnieuw moeten inloggen en problemen met beeldkwaliteit. Het zijn slechts een paar problemen waar Ziggo-klanten die de online tv-dienst Ziggo GO gebruiken nu al enkele maanden mee te kampen hebben. Onder meer op het klant-helpt-klant community forum van Ziggo leidt dit tot soms felle discussies. Daarbij is de herhaaldelijk terugkerende vraag: wanneer komt de update die alle problemen oplost?

   

  Nog even geduld

  VodafoneZiggo-woordvoerder Bart Heuts laat aan Totaal TV weten dat op deze vraag op dit moment geen antwoord met een exacte datum gegeven kan worden. “Onze producten en diensten worden continu verbeterd naar aanleiding van feedback van onze klanten. Dit geldt ook voor apps zoals Ziggo GO. We doen altijd ons best om een zo stabiel en compleet als mogelijke update te lanceren. Soms is dit ook afhankelijk van derde partijen. Updates worden altijd uitvoerig getest op verschillende apparaten en besturingssystemen. Dit kost uiteraard tijd om zorgvuldig uit te voeren.”

   

  Testtraject

  Voor menig Ziggo-klant kan de uitspraak over het uitvoerig testen alvorens het uitbrengen van een update vreemd overkomen. Zij ervaarden voor het uitbrengen van de laatste update niet dergelijk grote problemen bij gebruik van Ziggo GO. Het is overigens niet de eerste keer dat de gebruikservaring van Ziggo GO na een update de slechter werd. Enkele jaren geleden was dit eveneens het geval. VodafoneZiggo-woordvoerder Heuts heeft wel een tip voor klanten die problemen met Ziggo GO ondervinden. "Het laatste nieuws over updates is te vinden op: https://community.ziggo.nl/t5/Ziggo-Updates/Over-de-update-van-Ziggo-GO/ba-p/955956 ".

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOOTTonlinestoringupdatetvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)