Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo werkt aan verbetering Ziggo GO: "maar dit kost tijd"

  Een groeiend aantal Ziggo-abonnees is niet te spreken over de werking van online tv-dienst Ziggo GO. Het kabelbedrijf werkt aan een update, maar kan niet zeggen wanneer die verschijnt.
  Jarco Kriek
  28 oktober 2022
  comments 1
  Ziggo werkt aan verbetering Ziggo GO:
  Foto Getty Images

  Het herhaaldelijk – vaak dagelijks – opnieuw moeten inloggen en problemen met beeldkwaliteit. Het zijn slechts een paar problemen waar Ziggo-klanten die de online tv-dienst Ziggo GO gebruiken nu al enkele maanden mee te kampen hebben. Onder meer op het klant-helpt-klant community forum van Ziggo leidt dit tot soms felle discussies. Daarbij is de herhaaldelijk terugkerende vraag: wanneer komt de update die alle problemen oplost?

   

  Nog even geduld

  VodafoneZiggo-woordvoerder Bart Heuts laat aan Totaal TV weten dat op deze vraag op dit moment geen antwoord met een exacte datum gegeven kan worden. “Onze producten en diensten worden continu verbeterd naar aanleiding van feedback van onze klanten. Dit geldt ook voor apps zoals Ziggo GO. We doen altijd ons best om een zo stabiel en compleet als mogelijke update te lanceren. Soms is dit ook afhankelijk van derde partijen. Updates worden altijd uitvoerig getest op verschillende apparaten en besturingssystemen. Dit kost uiteraard tijd om zorgvuldig uit te voeren.”

   

  Testtraject

  Voor menig Ziggo-klant kan de uitspraak over het uitvoerig testen alvorens het uitbrengen van een update vreemd overkomen. Zij ervaarden voor het uitbrengen van de laatste update niet dergelijk grote problemen bij gebruik van Ziggo GO. Het is overigens niet de eerste keer dat de gebruikservaring van Ziggo GO na een update de slechter werd. Enkele jaren geleden was dit eveneens het geval. VodafoneZiggo-woordvoerder Heuts heeft wel een tip voor klanten die problemen met Ziggo GO ondervinden. "Het laatste nieuws over updates is te vinden op: https://community.ziggo.nl/t5/Ziggo-Updates/Over-de-update-van-Ziggo-GO/ba-p/955956 ".

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOOTTonlinestoringupdatetvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)