Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt levering dienst op 30 mei: veel vragen van abonnees

  Ziggo-klanten die hun e-mail van de provider willen blijven gebruiken, moeten wat instellingen wijzigen. Dat heeft de provider zijn klanten de afgelopen dagen laten weten.
  Jarco Kriek
  18 mei 2023
  comments 1
  Ziggo wijzigt levering dienst op 30 mei: veel vragen van abonnees
  Foto Getty Images

  Wie na 30 mei nog het Ziggo e-mailadres wil blijven gebruiken, moet controleren of de instellingen in het gebruikte mailprogramma goed zijn ingevuld. Ziggo heeft een hulppagina ingericht met duidelijke aanwijzingen voor alle veel gebruikte e-mailprogramma’s om dit zelf te controleren. Toch zorgt het bericht dat Ziggo verstuurde voor veel vragen bij klanten. Dit blijkt uit diverse vragen die op het forum van het kabelbedrijf worden gesteld.

   

  Niets doen

  Een groot deel van de klanten hoeft niets te doen, omdat de goede instellingen al worden gebruikt. Ook als een provider-onafhankelijk e-mailadres zoals gmail of hotmail/outlook wordt gebruikt, hoeft er niets gewijzigd te worden. Dit geldt ook als een e-mailadres van een eigen of onafhankelijke domeinnaam wordt gebruikt.

  ZiggoVodafoneZiggointernete-mail

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)