Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt ongevraagd abonnement bij abonnees

  Ziggo wijzigt een particulier abonnement automatisch in een zakelijke variant als blijkt dat de aangeboden diensten zakelijk worden gebruikt.
  Jarco Kriek
  26 april 2023
  comments 1
  Ziggo wijzigt ongevraagd abonnement bij abonnees
  Foto Getty Images

  Het ongevraagd omwisselen van het abonnement gebeurt als Ziggo uit eigen gegevens kan vermoeden dat een particulier afgesloten abonnement zakelijk wordt gebruikt. Dit kan onder meer omdat de abonnee een inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel (KvK) heeft opgegeven. Dit meldt techsite Tweakers op basis van meldingen van bezoekers op het eigen gebruikersforum. Ziggo laat in de schriftelijke melding van het omzetten van het abonnement weten dat de maandelijkse abonnementsprijs gelijk blijft, afgezien van de aangekondigde prijsverhoging op 1 juli als gevolg van inflatiecorrectie.

   

  Veranderingen

  Als in juni de verplichte overstap naar een zakelijk abonnement wordt gemaakt, krijgen de betreffende klanten te maken met enkele veranderingen. Zo ontvangt de klant een btw-factuur. De betaaltermijn wordt uitgebreid van 14 naar 30 dagen. Daarentegen vervalt de bedenktermijn op orders in het geheel.

   

  Onduidelijk

  Het is onbekend waarom Ziggo uit eigen beweging en zonder vooraankondiging klanten die een btw-nummer hebben doorgegeven naar een zakelijk abonnement gaat omzetten. Tweakers heeft Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo om uitleg gevraagd. Het bedrijf kan pas op zijn vroegst komende week antwoorden geven op de gestelde vragen.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementZiggo Zakelijk

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)