Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober

  Ziggo wijzigt maandelijks het aanbod van films en series binnen het pluspakket Ziggo Movies & Series (X)L. Wat verandert er in oktober?
  Jarco Kriek
  22 september 2022
  comments 0
  Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober
  Foto Getty Images

  Via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL biedt Ziggo zijn abonnees de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd deze content kunnen zien.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook met de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisie te bekijken. Dit kan ook onderweg via laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in oktober weer de nodige films en series toe aan het aanbod van Ziggo Movies & Series. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

   

  • Blood & Treasure seizoen 2 (vanaf 3 oktober)
  • Hap and Leonard seizoen 2 en 3 (vanaf 5 oktober)
  • Operción Marea Negra (vanaf 12 oktober)
  • Koppensnellers (vanaf 13 oktober)
  • Resident Alien seizoen 2B (vanaf 18 oktober)
  • Klangor (vanaf 20 oktober)
  • The Beast Must Die (vanaf 27 oktober)
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiefilmsseriesZiggo Movies & Series

  Reacties

 1. TV-TIP Aussie Gold Hunters

  Aussie Gold Hunters
  Discovery Channel om 20:30 uur
  Goud, zweet en tranen in het ­nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters. Want met ­goudprijzen op record­hoogte ­nemen de ­goudzoekers in de snikhete en ­uitgestrekte Outback van Australië nog meer risico om de jackpot naar de oppervlakte te schoffelen. Zo ­besluiten The Dust Devils om met een konvooi aan kostbare machines 1200 km het land in te trekken. Maar ligt het goud daar wel te blinken? De Poseidon Crew heeft in ieder geval wel succes.

  TV-TIP Andy & Melisa

  Andy & Melisa
  SBS 6 om 20:30 uur
  Na een kleine flirt met RTL en een paar jaar radiostilte keren Andy en vriendin Melisa – de twee zijn al jaren gescheiden – terug op het oude SBS-nest. En hier blijkt dat er eigenlijk niks veranderd is. Al ligt de oud-voetballer niet meer dagen gestrekt op de bank. Er is tv-werk, een YouTube-kanaal en er moet ook geklust worden in hun nieuwe stek aan de Costa de Sol, dat gereedgemaakt moet worden voor de verhuur.

  Interview