Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober

    Ziggo wijzigt maandelijks het aanbod van films en series binnen het pluspakket Ziggo Movies & Series (X)L. Wat verandert er in oktober?
    Jarco Kriek
    22 september 2022
    comments 0
    Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober
    Foto Getty Images

    Via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL biedt Ziggo zijn abonnees de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd deze content kunnen zien.

     

    Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

    De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook met de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisie te bekijken. Dit kan ook onderweg via laptop, tablet en smartphone.

     

    Nieuwe films en series

    Ziggo voegt in oktober weer de nodige films en series toe aan het aanbod van Ziggo Movies & Series. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

     

    • Blood & Treasure seizoen 2 (vanaf 3 oktober)
    • Hap and Leonard seizoen 2 en 3 (vanaf 5 oktober)
    • Operción Marea Negra (vanaf 12 oktober)
    • Koppensnellers (vanaf 13 oktober)
    • Resident Alien seizoen 2B (vanaf 18 oktober)
    • Klangor (vanaf 20 oktober)
    • The Beast Must Die (vanaf 27 oktober)
    ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiefilmsseriesZiggo Movies & Series

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview