Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober

  Ziggo wijzigt maandelijks het aanbod van films en series binnen het pluspakket Ziggo Movies & Series (X)L. Wat verandert er in oktober?
  Jarco Kriek
  22 september 2022
  comments 0
  Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober
  Foto Getty Images

  Via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL biedt Ziggo zijn abonnees de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd deze content kunnen zien.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook met de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisie te bekijken. Dit kan ook onderweg via laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in oktober weer de nodige films en series toe aan het aanbod van Ziggo Movies & Series. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

   

  • Blood & Treasure seizoen 2 (vanaf 3 oktober)
  • Hap and Leonard seizoen 2 en 3 (vanaf 5 oktober)
  • Operción Marea Negra (vanaf 12 oktober)
  • Koppensnellers (vanaf 13 oktober)
  • Resident Alien seizoen 2B (vanaf 18 oktober)
  • Klangor (vanaf 20 oktober)
  • The Beast Must Die (vanaf 27 oktober)
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiefilmsseriesZiggo Movies & Series

  Reacties

 1. TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  TV-TIP Little People, Big World

  Little People, Big World
  TLC om 20:30 uur
  De verkoop van een gedeelte van de familieboerderij zorgde voor kift tussen Matt en Zach en de lucht is nog steeds niet geklaard. Als Matt een update over de verkoop stuurt, krijgt hij dan ook geen enkele reactie van zijn zoon. En dat schiet Matt weer in het verkeerde keelgat.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)