Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober

  Ziggo wijzigt maandelijks het aanbod van films en series binnen het pluspakket Ziggo Movies & Series (X)L. Wat verandert er in oktober?
  Jarco Kriek
  22 september 2022
  comments 0
  Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober
  Foto Getty Images

  Via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL biedt Ziggo zijn abonnees de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd deze content kunnen zien.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook met de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisie te bekijken. Dit kan ook onderweg via laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in oktober weer de nodige films en series toe aan het aanbod van Ziggo Movies & Series. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

   

  • Blood & Treasure seizoen 2 (vanaf 3 oktober)
  • Hap and Leonard seizoen 2 en 3 (vanaf 5 oktober)
  • Operción Marea Negra (vanaf 12 oktober)
  • Koppensnellers (vanaf 13 oktober)
  • Resident Alien seizoen 2B (vanaf 18 oktober)
  • Klangor (vanaf 20 oktober)
  • The Beast Must Die (vanaf 27 oktober)
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiefilmsseriesZiggo Movies & Series

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview