Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt zenderaanbod: meer HD-zenders

  Ziggo heeft vandaag het HD-zenderaanbod verder uitgebreid. Daarnaast heeft het kabelbedrijf de doorgifte van enkele SD-kanalen gestaakt.
  Jarco Kriek
  30 june 2022
  comments 4
  Ziggo wijzigt zenderaanbod: meer HD-zenders

  Ziggo had aangekondigd er op 30 juni vijf HD-zenders aan het aanbod zouden worden toegevoegd. Dit zijn er uiteindelijk vier geworden. De komst van Curiosity Channel is door Ziggo enkele weken uitgesteld. Het kabelbedrijf heeft het zenderaanbod van het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start uitgebreid met de zenders Filmbox HD (voorkeuzekanaal 100) en de Vlaamse culinaire zender njam! HD (voorkeuzekanaal 80). Eerder deze week publiceerde Totaal TV een interview met Filmbox-directeur Jeroen Bergman waarin onder meer de komst van de filmzender bij Ziggo werd besproken.

   

  Aanvullend abonnement

  Wie bij Ziggo het aanvullend abonnement Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus koopt, kan vanaf vandaag kijken naar de zenders ducktv HD (voorkeuzekanaal 311) en Playboy TV Europe HD (voorkeuzekanaal 799). Binnen enkele weken wordt dit aanbod verder uitgebreid met de nu uitgestelde zender Curiosity Channel die op voorkeuzekanaal 201 gaat uitzenden. Door deze toevoegingen zegt Ziggo van alle Nederlandse tv-providers het grootste aanbod aan HD-zenders te hebben.

   

  Uit aanbod

  Tegelijk met de komst van de vier nieuwe HD-zenders zijn er ook enkele zenders bij het kabelbedrijf verdwenen. Dit zijn Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV. Laatstgenoemde kinderzender is sinds deze week wel te bekijken via online streamingdienst NLZIET.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)