Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt zenderaanbod: meer HD-zenders

  Ziggo heeft vandaag het HD-zenderaanbod verder uitgebreid. Daarnaast heeft het kabelbedrijf de doorgifte van enkele SD-kanalen gestaakt.
  Jarco Kriek
  30 juni 2022
  comments 4
  Ziggo wijzigt zenderaanbod: meer HD-zenders

  Ziggo had aangekondigd er op 30 juni vijf HD-zenders aan het aanbod zouden worden toegevoegd. Dit zijn er uiteindelijk vier geworden. De komst van Curiosity Channel is door Ziggo enkele weken uitgesteld. Het kabelbedrijf heeft het zenderaanbod van het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start uitgebreid met de zenders Filmbox HD (voorkeuzekanaal 100) en de Vlaamse culinaire zender njam! HD (voorkeuzekanaal 80). Eerder deze week publiceerde Totaal TV een interview met Filmbox-directeur Jeroen Bergman waarin onder meer de komst van de filmzender bij Ziggo werd besproken.

   

  Aanvullend abonnement

  Wie bij Ziggo het aanvullend abonnement Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus koopt, kan vanaf vandaag kijken naar de zenders ducktv HD (voorkeuzekanaal 311) en Playboy TV Europe HD (voorkeuzekanaal 799). Binnen enkele weken wordt dit aanbod verder uitgebreid met de nu uitgestelde zender Curiosity Channel die op voorkeuzekanaal 201 gaat uitzenden. Door deze toevoegingen zegt Ziggo van alle Nederlandse tv-providers het grootste aanbod aan HD-zenders te hebben.

   

  Uit aanbod

  Tegelijk met de komst van de vier nieuwe HD-zenders zijn er ook enkele zenders bij het kabelbedrijf verdwenen. Dit zijn Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV. Laatstgenoemde kinderzender is sinds deze week wel te bekijken via online streamingdienst NLZIET.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview