Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt zenderaanbod: meer HD-zenders

  Ziggo heeft vandaag het HD-zenderaanbod verder uitgebreid. Daarnaast heeft het kabelbedrijf de doorgifte van enkele SD-kanalen gestaakt.
  Jarco Kriek
  30 juni 2022
  comments 4
  Ziggo wijzigt zenderaanbod: meer HD-zenders

  Ziggo had aangekondigd er op 30 juni vijf HD-zenders aan het aanbod zouden worden toegevoegd. Dit zijn er uiteindelijk vier geworden. De komst van Curiosity Channel is door Ziggo enkele weken uitgesteld. Het kabelbedrijf heeft het zenderaanbod van het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start uitgebreid met de zenders Filmbox HD (voorkeuzekanaal 100) en de Vlaamse culinaire zender njam! HD (voorkeuzekanaal 80). Eerder deze week publiceerde Totaal TV een interview met Filmbox-directeur Jeroen Bergman waarin onder meer de komst van de filmzender bij Ziggo werd besproken.

   

  Aanvullend abonnement

  Wie bij Ziggo het aanvullend abonnement Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus koopt, kan vanaf vandaag kijken naar de zenders ducktv HD (voorkeuzekanaal 311) en Playboy TV Europe HD (voorkeuzekanaal 799). Binnen enkele weken wordt dit aanbod verder uitgebreid met de nu uitgestelde zender Curiosity Channel die op voorkeuzekanaal 201 gaat uitzenden. Door deze toevoegingen zegt Ziggo van alle Nederlandse tv-providers het grootste aanbod aan HD-zenders te hebben.

   

  Uit aanbod

  Tegelijk met de komst van de vier nieuwe HD-zenders zijn er ook enkele zenders bij het kabelbedrijf verdwenen. Dit zijn Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV. Laatstgenoemde kinderzender is sinds deze week wel te bekijken via online streamingdienst NLZIET.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)