Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt zenderaanbod: meer HD-zenders

  Ziggo heeft vandaag het HD-zenderaanbod verder uitgebreid. Daarnaast heeft het kabelbedrijf de doorgifte van enkele SD-kanalen gestaakt.
  Jarco Kriek
  30 juni 2022
  comments 4
  Ziggo wijzigt zenderaanbod: meer HD-zenders

  Ziggo had aangekondigd er op 30 juni vijf HD-zenders aan het aanbod zouden worden toegevoegd. Dit zijn er uiteindelijk vier geworden. De komst van Curiosity Channel is door Ziggo enkele weken uitgesteld. Het kabelbedrijf heeft het zenderaanbod van het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start uitgebreid met de zenders Filmbox HD (voorkeuzekanaal 100) en de Vlaamse culinaire zender njam! HD (voorkeuzekanaal 80). Eerder deze week publiceerde Totaal TV een interview met Filmbox-directeur Jeroen Bergman waarin onder meer de komst van de filmzender bij Ziggo werd besproken.

   

  Aanvullend abonnement

  Wie bij Ziggo het aanvullend abonnement Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus koopt, kan vanaf vandaag kijken naar de zenders ducktv HD (voorkeuzekanaal 311) en Playboy TV Europe HD (voorkeuzekanaal 799). Binnen enkele weken wordt dit aanbod verder uitgebreid met de nu uitgestelde zender Curiosity Channel die op voorkeuzekanaal 201 gaat uitzenden. Door deze toevoegingen zegt Ziggo van alle Nederlandse tv-providers het grootste aanbod aan HD-zenders te hebben.

   

  Uit aanbod

  Tegelijk met de komst van de vier nieuwe HD-zenders zijn er ook enkele zenders bij het kabelbedrijf verdwenen. Dit zijn Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV. Laatstgenoemde kinderzender is sinds deze week wel te bekijken via online streamingdienst NLZIET.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)