Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet ESPN 1 hoger in de kanalenlijst

  Ziggo-abonnees hoeven voortaan niet zo ver te zappen voordat ze ESPN 1 tegenkomen. Niet alle Ziggo-klanten kunnen echter naar deze voetbalzender kijken.
  Jarco Kriek
  1 februari 2023
  comments 6
  Ziggo zet ESPN 1 hoger in de kanalenlijst
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft vandaag (1 februari) een al eerder aangekondigde aanpassing van de zenderlijst doorgevoerd. Hierdoor komt het hoofdkanaal van betaalzender ESPN hoger in de zenderlijst. Dit verbetert de vindbaarheid van het kanaal, en tijdens het zappen komt de kijker de zender eerder tegen. Om ESPN bij Ziggo op voorkeuzekanaal 18 te krijgen, zijn andere kanalen van dezelfde eigenaar Disney Benelux naar een nieuwe voorkeuzepositie verhuisd. National Geographic is nu op kanaal 27 (voorheen 18) en Disney Channel op kanaal 302 (voorheen 27) te vinden.

   

  ESPN 1

  ESPN 1 is door de wijziging op twee posities in de zenderlijst aanwezig. Het kanaal blijft ook op positie 421 beschikbaar. Dit is nodig voor abonnees die bij Ziggo het aanvullende ESPN Compleet-abonnement kopen. ESPN 2, ESPN 3, ESPN 4 en ESPN UHD zijn bij Ziggo vanaf voorkeuzekanaal 422 beschikbaar. Met ESPN 1 op kanaal 421 kunnen abonnees met een ESPN Compleet-abonnement eenvoudiger tussen alle kanalen van de betaalzender zappen.

   

  Niet voor iedereen

  Ondanks de wijzing van positie in de zenderlijst is ESPN 1 niet voor alle klanten beschikbaar. De zender blijft onveranderd gecodeerd op het kabelnetwerk. Dit betekent dat Ziggo-klanten die alleen toegang tot het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod hebben niet naar ESPN 1 kunnen kijken. Overigens geeft ESPN op de eigen website bij de actie 'ESPN 1 voor iedereen' duidelijk aan dat bij Ziggo ESPN 1 zonder meerkosten alleen beschikbaar is voor kijkers die bij Ziggo minimaal TV Start/TV Standaard kopen.

  ZiggoVodafoneZiggoESPNESPN 1voetbalEredivisiezenderlijstzenderaanbodzenderaapassing

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)