Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet ESPN 1 hoger in de kanalenlijst

  Ziggo-abonnees hoeven voortaan niet zo ver te zappen voordat ze ESPN 1 tegenkomen. Niet alle Ziggo-klanten kunnen echter naar deze voetbalzender kijken.
  Jarco Kriek
  1 februari 2023
  comments 6
  Ziggo zet ESPN 1 hoger in de kanalenlijst
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft vandaag (1 februari) een al eerder aangekondigde aanpassing van de zenderlijst doorgevoerd. Hierdoor komt het hoofdkanaal van betaalzender ESPN hoger in de zenderlijst. Dit verbetert de vindbaarheid van het kanaal, en tijdens het zappen komt de kijker de zender eerder tegen. Om ESPN bij Ziggo op voorkeuzekanaal 18 te krijgen, zijn andere kanalen van dezelfde eigenaar Disney Benelux naar een nieuwe voorkeuzepositie verhuisd. National Geographic is nu op kanaal 27 (voorheen 18) en Disney Channel op kanaal 302 (voorheen 27) te vinden.

   

  ESPN 1

  ESPN 1 is door de wijziging op twee posities in de zenderlijst aanwezig. Het kanaal blijft ook op positie 421 beschikbaar. Dit is nodig voor abonnees die bij Ziggo het aanvullende ESPN Compleet-abonnement kopen. ESPN 2, ESPN 3, ESPN 4 en ESPN UHD zijn bij Ziggo vanaf voorkeuzekanaal 422 beschikbaar. Met ESPN 1 op kanaal 421 kunnen abonnees met een ESPN Compleet-abonnement eenvoudiger tussen alle kanalen van de betaalzender zappen.

   

  Niet voor iedereen

  Ondanks de wijzing van positie in de zenderlijst is ESPN 1 niet voor alle klanten beschikbaar. De zender blijft onveranderd gecodeerd op het kabelnetwerk. Dit betekent dat Ziggo-klanten die alleen toegang tot het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod hebben niet naar ESPN 1 kunnen kijken. Overigens geeft ESPN op de eigen website bij de actie 'ESPN 1 voor iedereen' duidelijk aan dat bij Ziggo ESPN 1 zonder meerkosten alleen beschikbaar is voor kijkers die bij Ziggo minimaal TV Start/TV Standaard kopen.

  ZiggoVodafoneZiggoESPNESPN 1voetbalEredivisiezenderlijstzenderaanbodzenderaapassing

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)