Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt zenderlijst

  Klanten van Ziggo moeten vanaf vandaag afstemmen op een ander voorkeuzekanaal om naar de drie overgebleven NPO-themakanalen te kijken.
  Jarco Kriek
  3 januari 2022
  comments 7
  Ziggo wijzigt zenderlijst
  Foto Getty Images

  Ziggo wijzigt als laatste provider de kanaalnummers van de zenders NPO 1 Extra, NPO 2 Extra en NPO Politiek & Nieuws. Onder meer KPN en T-Mobile deden dit eerder op 15 december toen NPO de digitale lineaire themakanalen herstructureerde.

   

  Nieuwe plek

  Ziggo-klanten vinden vanaf maandag 3 januari NPO 1 Extra op voorkeuzepositie 81 in de zenderlijst. NPO 2 Extra (voorkeuzekanaal 82) en NPO Politiek & Nieuws (voorkeuzekanaal 83) zijn eveneens op een nieuwe positie in de zenderlijst te vinden. Door de wijziging bij Ziggo zijn de drie themakanalen van NPO bij alle providers die deze aanbieden nu op hetzelfde voorkeuzekanaal terug te vinden.

  ZiggoVodafoneZiggoNPOpublieke omroepNPO 1 ExtraNPO 2 ExtraNPO Politiek & Nieuwszenderlijsttvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  TV-TIP Valerian and the City of a Thousand Planets

  Valerian and the City of a Thousand Planets
  RTL 7 om 20:30 uur
  In de 28e eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van Duizend Planeten'.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)