Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt zenderlijst

  Klanten van Ziggo moeten vanaf vandaag afstemmen op een ander voorkeuzekanaal om naar de drie overgebleven NPO-themakanalen te kijken.
  Jarco Kriek
  3 januari 2022
  comments 7
  Ziggo wijzigt zenderlijst
  Foto Getty Images

  Ziggo wijzigt als laatste provider de kanaalnummers van de zenders NPO 1 Extra, NPO 2 Extra en NPO Politiek & Nieuws. Onder meer KPN en T-Mobile deden dit eerder op 15 december toen NPO de digitale lineaire themakanalen herstructureerde.

   

  Nieuwe plek

  Ziggo-klanten vinden vanaf maandag 3 januari NPO 1 Extra op voorkeuzepositie 81 in de zenderlijst. NPO 2 Extra (voorkeuzekanaal 82) en NPO Politiek & Nieuws (voorkeuzekanaal 83) zijn eveneens op een nieuwe positie in de zenderlijst te vinden. Door de wijziging bij Ziggo zijn de drie themakanalen van NPO bij alle providers die deze aanbieden nu op hetzelfde voorkeuzekanaal terug te vinden.

  ZiggoVodafoneZiggoNPOpublieke omroepNPO 1 ExtraNPO 2 ExtraNPO Politiek & Nieuwszenderlijsttvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)