Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wil kijkvoordeel streamingdiensten uitbreiden

  Ziggo onderzoekt de mogelijkheden om het onlangs geïntroduceerde kijkvoordeel verder uit te breiden. De kabelaar geeft hierbij korting op abonnementen van streamingdiensten.
  Jarco Kriek
  19 oktober 2023
  comments 3
  Ziggo wil kijkvoordeel streamingdiensten uitbreiden

  Ziggo biedt zijn klanten sinds 4 oktober het zogenoemde kijkvoordeel aan. Dit houdt op dit moment in dat klanten die via de kabelaar een abonnement op de streamingdiensten Disney+ en/of HBO Max afsluiten een korting ontvangen op de abonnementskosten van deze streamingdiensten. Het kortingspercentage bij het afnemen van een abonnement via Ziggo bedraagt 5 procent. Dit komt overeen met een korting van rond de €0,50 per maand bij deze twee streamingdiensten.

   

  Onderhandelen

  Ziggo zegt in gesprek te zijn met partners om het kijkvoordeel verder uit te breiden, zo meldt Telecompaper. Het gaat hierbij om tijdelijke of structurele promoties, maar er kunnen ook streamingdiensten worden toegevoegd aan het kijkvoordeel, waardoor het afsluiten van een abonnement via Ziggo met een korting wordt beloond.

   

  Betaling

  Het afsluiten van abonnementen voor streamingdiensten via een provider kan handig zijn voor de klant. Abonnees ontvangen een maandelijkse factuur voor alle afgenomen internet-, tv- en videodiensten. Hierdoor zijn de maandelijkse uitgaven overzichtelijker. Ziggo is overigens niet de enige provider die abonnementen van streamingdiensten doorverkoopt. Ook KPN doet dit bij meerdere streamingdiensten. Odido, Delta, Caiway en Solcon doen dit – net als Ziggo en KPN - met het Viaplay-abonnement.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieOTTonlinestreamingdienstabonnementKijkvoordeel

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview